Eskişehir’de dövüp camdan atmışlardı: Davada yeni gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de dövüp camdan atmışlardı: Davada yeni gelişme!
A
a

Eskişehir’de 26 yaşındaki kuaför Gökhan Kısacık’ı bir binanın penceresinden aşağı atarak öldürdükleri ve 1 kişiyi öldüresiye darp ettikleri iddia edilen 3 sanığın yargılanmasına devam edildi. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın üçüncü celsesinde, Gökhan Kısacık’ı “kasten öldürme” ve Sırrı S’yi “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklu sanıklar Emine B, Mert E. ve Mesut T. Duruşma salonunda hazır edildi.

“KENDİSİ ATLADI” DEMİŞLERDİ

Davanın önceki celselerinde savunma yapan sanıklar, suçlamaları reddederek Gökhan Kısacık’ın arbede esnasında açık olan pencereden kendisinin atladığını iddia etmişlerdi.  

 ZANLI KEŞİF TALEBİNDE BULUNDU

İfadesinde Kısacık’ı pencereden aşağı attıklarına dair suçlamayı reddeden sanık Mesut T. mahkemeden olay yerinde keşif yapılmasını talep etti.  Sanıklar Emine B. ile Mert E. suçlamaları reddederek tahliye ve beraat talebinde bulundular.

KEŞİF TALEBİNE RET

Mahkeme heyeti sanık Mesut T’nin keşif talebinin reddiyle, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 4 Temmuz’a erteledi.

OLAY

Geçen yıl Haziran ayında İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak'taki bir apartmanda Sırrı S. (61) ve Gökhan Kısacık (26) ile Emine B. (28), Mert E. (27) ve Mesut T. (36) arasında alacak verecek meselesinden kavga çıktı. İddiaya göre Gökhan Kısacık ve Sırrı S’yi darp eden şüpheliler, Kısacık’ı binanın üçüncü katındaki pencereden aşağı atıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan Gökhan Kısacık hayatını kaybetti. Darp neticesinde yaralanan Sırrı S. ise tedavi altına alındı. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheliler Emine B, Mert E. ile Mesut T. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.      

Kaynak : Abdullah Güçlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi