Eskişehir'de dolandırıcı sevgililerin oyunu böyle bozuldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dolandırıcı sevgililerin oyunu böyle bozuldu!
A
a

Eskişehir'de, kendisini polis/savcı olarak tanıtarak 58 yaşındaki bir şahıstan yaklaşık 25 bin TL dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 2 şüpheli polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri...

Edinilen bilgiye göre; kent merkezinde yaşayan 58 yaşındaki B.A. isimli kadını telefonla arayan bir kişi, kendisini polis/savcı olarak tanıttı. Şüpheli şahıs, "Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş, bankadaki paranızı sahte belgelerle çekecekler, şahısları takip ediyoruz" dedi ve kadından vereceği banka hesabına 24 bin 400 lira yatırmasını istedi. Ardından parayı hesaba yatıran B.A., bir süre sonra dolandırıldığını anlayarak, 155 Polis İmdat hattını arayarak şikayette bulundu.

Daha sonra Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde, kentte telefonda dolandırıcılık şikayetlerinin artması üzerine oluşturulan özel bir ekip, konuyla ilgili çalışmalarına başlayarak teknik takip başlattı. Şüpheliler Hakan Y. ile kız arkadaşı Nezahat Ç. bankadan para çektikleri sırada polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda suçüstü yakalandı.

Öte yandan gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi