Eskişehir'de dolandırıcı alarmı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dolandırıcı alarmı!
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, bazı kişi veya kişilerin, kat artırımı adı altında, belediyenin adını kullanarak düzenledikleri sahte evraklarla vatandaşlardan para topladıklarını tespit etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Odunpazarı Belediyesi’nin adını kullanarak düzenledikleri sahte evraklarla, kat artırımı adı altında vatandaşlardan para toplayan kişiler için Odunpazarı Belediyesi vatandaşları uyardı.

Kanunlar karşısında hesap verecekler
“Odunpazarı Belediyesi’nin adını kullanarak vatandaşları suiistimal edenlerin kanunlar karşısında hesap vereceğini” söyleyen Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, vatandaşların dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür söylemlere itibar etmemesi gerektiğini ifade etti.

Odunpazarı Belediyesi’nin böyle bir uygulaması olmadığının altını çizen yetkililer, “Vatandaşlarımızın bu tür taleplere kesinlikle itibar etmemelerini, art niyetli kişilere karşı duyarlı olmalarını ve böyle bir durumla karşılaşmaları halinde gecikmeden emniyet güçlerine bildirimde bulunmaları gerekmektedir” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şaşırmadım hiç 16 Temmuz 2020 13:41

Dün bizim mahalleye gelen bir tane sahtekârda kendisini valiliğin görevlendirdiğini, kanser hastası insanların ve ailelerin ihtiyacı için para topladığını iddaa ederek, kiminden 5 kiminden 10, kiminden ise 20 tl toplamak suretiyle köşeyi döndü. Ben buradan herkese sesleniyorum; Lütfen bu tip yardım topluyoruz bahanesi ile kapınıza gelenlere itibar etmeyin. Hatta kesinlikle kapınızı bile açmadan kovun bunları, tabi nasıl kovacağınız size kalmış. Yetmezse polisi veya jandarmayı arayın.. Lösemi, kanser, verem gibi hastalıkları olanlar üzerinden hem duygularınızı sömürüyorlar, hemde paranızı.. Lütfen herkes ayık olsun. Zira Eskişehirde bu tip sahtekârların sayısı hiç ama hiç az değil.. Özellikle yaşlı insanları hedef alıp, parayı onlardan almaya çalışıyorlar. Bir vatandaş olarak ricam, polis ve bekçiler bu sahtekârlara geçit vermesinler. Gerekirse sokaklarımızda bekçiler gezinsin lütfen!

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi