Eskişehir'de dev sokak iftarı: 4 bin kişi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dev sokak iftarı: 4 bin kişi...
A
a

Tepebaşı Belediyesi tarafından Uluönder Mahallesi’nde düzenlenen sokak iftarına 4 bin vatandaş katıldı.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları, farklı mahallelerde devam ederek vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Uluönder Mahallesi’nde gerçekleşen iftar etkinliğine, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler ve çevre mahallelerin muhtarları katıldı.

“Birlikteliğimiz güçlenerek devam edecek”
Başkan Ataç iftar buluşmasında, etkinliğe katılan tüm vatandaşlar ile tek tek selamlaşırken, “Bugün Uluönder Mahallemizde iftar programı gerçekleştirdik. Mahallemizin adı Büyük Atatürk’e ithaf edilmiş bir isim. Bu mahallemizde yaptığımız bütün çalışmalar son derece verimli oluyor. Bu güzel atmosferde, 4 bin vatandaşımızın katılımı ile iftar sofrasına oturmak muhteşem bir duygu. İnsanlarımız açık havada oturmayı, birlikte olmayı, sosyalleşmeyi çok özlemişler, bu sebeple her birimizin yüzü gülüyor. Buradan bütün mahalle sakinlerimize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. Birlikteliğimiz güçlenerek devam edecek ve daha güzel yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz” dedi
Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler ise “Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar için Ahmet Başkanıma ve ekibine sonsuz teşekkür ederiz. Bu pandemiden dolayı uzun zamandır bir araya gelemiyorduk. Başkanımızın ve ekibinin sayesinde bir arada olmaktan şeref ve onur duyarız. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ederim. Allah kabul etsin” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eyüp 24 Nisan 2022 19:27

Ne kadar fakir fukara varsa o bölgede karnı doymuştur işte. Herşeye muhalefetiz. Keşke az da şu akpye muhalefet olsanız da bizde rahat etsek. Yok oruç tutmayanlar oradaymış, Yok az kişiymiş. Sanki millete gelmeyin dendi. Geçin bu işleri.

1 2 Cevap Yaz
Vatandaş

Eskişehir de fakir fukara yoktur anca beleş çiler vardır kardeş

1 1
Okur 23 Nisan 2022 18:37

Nesi dev anlamadım bizim düğünlerimize 5000 kişi geliyor. Şaka gibi.

17 9 Cevap Yaz
Esesli

Dev değil devcik demeli o zaman:)

1 0
Başkan 23 Nisan 2022 17:37

Ne kadar oruç tutmayan varsa hepsi orda galiba

9 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi