Eskişehir'de dehşet: 6 yaşındaki çocuğa köpek saldırısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dehşet: 6 yaşındaki çocuğa köpek saldırısı
A
a

Eskişehir'de evinin karşısındaki boş arsada oyun oynayan 6 yaşındaki çocuk köpeklerin saldırısında ağır yaralandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir Gündoğdu Mahallesi'nde evinin karşısında bulunan boş arsada oyun oynayan Afgan uyruklu 6 yaşındaki Safiullah Nazary dehşeti yaşadı. Çok sayıda köpeğin saldırısına uğrayan çocuk ağır yaralandı.

Eskişehir'de başıboş köpek saldırısı

Sakarya Gazetesi'nden Merve Demir'in haberine göre, Şenhayat Sokak'ta yaşayan Afgan uyruklu ailenin 3 çocuğundan biri olan Safiullah, geçtiğimiz Cuma günü çok sayıda köpeğin saldırısına uğradı. Sesleri duyan komşular, hemen köpekleri uzaklaştırarak talihsiz çocuğu krutardı. ESOGÜ hastanesine kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.

"Çocuğum ölebilirdi"

Çocuğu hastanede tedavi altına alınan gören baba Necip Nazary, “Mahallemizde pek çok köpek var. Hepsi saldırgan. Belediyeye şikayette bulundu mahalleli. Ancak hala bir çözüm bulunmadı. Çocuğum ölebilirdi. Bugün bize oldu yarın başkasına olabilir. Köpekler için bir çözüm bulunsun” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
jukhan 22 Nisan 2020 15:04

tebrikler köpekperestler. sayenizde öfke birikiyor. bir gün millet hunharca öldürecek yakaladığı köpeği sizin yüzünüzden bilin. toplansın, öldürülecekse de kalacaksa da doğru düzgün, insandan uzak, size yakın olsun.

0 1 Cevap Yaz
Tuana 16 Ocak 2020 15:04

Sokak köpeği diye bir sey yok olmamali.insanlarin bilincsizce sahiplenip cani sıkılınca hunharca disariya saliverdigi canlılar onlar. Onlarin eve sahiplenmeye ihtiyaçları var.Norvec dahil bir cok ulkede tasmasiz ve ağızlığı olmadan disarida köpeğini gezdiremezsin.cunku karni tokda olsa sevgide görse icgudileriyle hareket eden canli onlar her an saldirabilir. Kediye saldirip kemiklerini kirdi sahipli ama agizliksiz bir köpek 😔 o yüzden burda cocugunun kopek saldirisi sonucu yaralanan babaya kizmak yerine gidin o köpekleri basi bos birakan terk eden sahiplerine kizin🙄

0 1 Cevap Yaz
Cezmi 16 Ocak 2020 10:47

6 yaşındayken köyde çoban köpeğinin saldırısına uğradım. Popomun çok büyük kısmını neredeyse kopartıyordu. Yan bahçeden atlayıp biiz bahçeye dalıp beni ısırmıştı. Şimdi 43 yaşındayım. Her hafta gebzenin kuzey ormanlarına gidip en az 200 köpeğe mama veriyorum. Demek istediğim şey şu. Sokakta yaşayan her canlı hem tehlikeli hemde tehlikesiz olabilir. Bu ülkenin vatandaşı isen kuşuna, köpeğine, ağıcına, toprağına, insanına iyi imkanlar sunacaksın. Sokakta it görünümlü bir insan tarafından başına bir şey gelme olasılığı çok daha fazla iken, sokaklardaki insanları da toplayıp uyutalım diyor musunuz? Allahın yarattığı hiçbir canlıyı öldürme hakkımız yok. Bir de şöyle deneyin. Evinizin önüne bir tas su ve biraz mama koyun. Bakın bir daha orada bir köpek saldırısı duyacak mısınız? Yıllarca bütün doğayı tahrip et, diğer canlıların yaşam alanlarına gir, sonrada feryat figan...

2 0 Cevap Yaz
Nazengül danstan 16 Ocak 2020 00:42

burda onmli olan önce insanların güvenliği başıboş hayvanlar ac kaldımı saldırabilir,bu yüzden çocukları bilinclendirmk gerek hem hayvan sevgisi hemde hayvanlara karşı korunma konusunda bir kere aşisiz hayvan olmamalı sokaklarda barınaklara tamam da sokaktaki hayvanlarlada ilgilnilmeli soguk havalarda özellikle unutmamak gerek onlri da cani var sevgiyle yaklsmk gerek dışlanmış taşlanmış ac susuz birakilmis köpeker saldirbilir birkere hayvanlara karşı sevmesenizd sidetle tepki vermemlisiniz eğer tas atip kızdırmamak korunmak gerk bunu ogenmliyiz tabiki herks korkabilir saldırgan bir kopkten ben çok korkarım ama o kadarda çok severim hayvanları elimden geldiğince ilglnmeye çalışıyorum fkt yinde sokak köpekleri thlikeli belediyeler bu konuda çok iş düşüyor ailelerde çocuklarına sahip çıkmalı işiz yerlerde yalnız bırakmamalı sırf hayvanlar değil insan kılığında gezen iki ayaklı hhayvanlar daha thlikeli hayataki birçok tehlikeye karşı aileler çocuklarını bilinclendirmeli ve korumali

1 0 Cevap Yaz
15 Ocak 2020 20:58

Dd gerçek olamazsın tekrar tekrar okudum

0 0 Cevap Yaz
Darbeli matkap 15 Ocak 2020 20:42

Hayvan hayvandir.Insan insandir.insanla hayvan bir deyildir...

0 1 Cevap Yaz
dd 15 Ocak 2020 18:21

6 YASINDAKI COCUGUN SOKAK YANLIZ NE IS OLUR. SOKAK KOPEGINE HICBIRSEY YAPMAZSAN. SALDIRMAZ OLASILIKLI COK AC OLABILIRLER. ULKENIZ. GERI DONUN. BIKTIK SIZDEN

9 2 Cevap Yaz
Rumuz

Madem öyle kendi evine al bütün köpekleri. Biz sokaklarda başı boş köpek istemiyoruz.

0 6
Ahmet 15 Ocak 2020 13:02

Kısırlaştırıp birde kuduz aşısı yapıp salıvermek ne toplumun nede belediyelerin anlayışı olmamalı. Barınaklar üremeye engel olunan saglıklı atıkların hayvana ulaştırıldıgı toplumun yararına işleyen kurumlar haline dönüştüeülmeli. Dogada elbette gereklilikler var. Ama kent yaşamında hayvan hareketlerinin kontrolü lazım gelir. Saglıklı bir dünyada kalmak adına hayvanlarıda koruyalım.

1 6 Cevap Yaz
Sema 15 Ocak 2020 04:57

Kim suclu yazan arkadasimiz acaba o saldırı senin cocuğuna olsaydı yine bu şekil savunurmuydun köpekleri ama benim başıma gelmez demesin kimse allah şifa versin cocuha biz demiyoruz oldu isimler köpekleri sahib cıkıb bi care bulsunlar o hastanede yatan tabi senin evladın deyil

1 9 Cevap Yaz
Veysel Burak 15 Ocak 2020 02:42

Bir kerede cocuklarin kopeklere yaptiklarini bu coskuyla paylasin olur mu? Kopeklere ayaklariyla host host yaparak gecerken bi resmini paylasin objektif davranin habercilik bunu gerektirir.

11 3 Cevap Yaz
Niyazi 15 Ocak 2020 01:13

Belediyeler barınakta baksın en iyi şekilde, ama sokakta çok büyük tehlike oluşturuyorlar. Çete gibi bir araya gelip saldırıyorlar, geçen gün bir adamı öldürdüler.

2 8 Cevap Yaz
Sevda 15 Ocak 2020 00:42

Bırakın sokak şartlarında yaşayan şu zavallı canlıları. Soğukla açlıkla susuzlukla büyüyüp yaşıyorlar üzerine birde itilip kakılma tekme şiddet.. Ondan sonra hayvan bu şartlarda agresif oluyor kendini savunmaya alıp havlıyor.. Sevgi ile büyüyen hiçbir canlıdan tehlike gelmeezz emin olun. Lütfen çocuklarınızı da hayvan sevgisi ile büyütün. Isırır taş at vs diye değil ve lütfen bize muhtaç olan sokak hayvanlarına bir kap su 1 2 lokma da ekmek verelim.

11 9 Cevap Yaz
Ben insanim 14 Ocak 2020 22:02

Başıma geldide sabah evden çıktım pesime bir sürü köpek kovaladı beni ne edecem topuk dalıyorlar resmen seni korkutuyor ısırıyor elimize herzaman yemekleri gezelim çocuklarımız okula gidiyor peşlerindeki gidelim yada al çocuk köpek görürsen bunu ver dalmazdı diyelim saçma sapan konuşmayın belediye toplaması lazım sokak köpeklerini bi şekilde.

1 10 Cevap Yaz
Insan 14 Ocak 2020 20:07

Hayvan hakları diye savunanlar hayvanları sevdiği kadar insanları da sevse.. hayvanlara işkence olmamalı tabiki ama başıboş gezmemeli hiçbir kopek. Çok tehlikeli.. bizim burda her yer kopek.. çocukları bırakamıyoruz sokağa.. bu çocuklar sokağa çikip bakkala gidemeden mi büyüyecek .. yazık değil mi cocuklarimiza...

2 7 Cevap Yaz
5353 14 Ocak 2020 18:34

Hayvan severler diyorsunuzki besleyin ac bırakmayın saldırgan köpekler var tehlikeli olanlar var çocuk ne anlar senin gibi hareket etmesinden çocuktan bahsediyoruz çocuktan hala hayvan deyip duruyosunuz muhabbet kuşundan bahsetmiyoruz ağzında sivri dişleri olan bir hayvandan bahsediyoruz . Dağdaki ayı görüp kaçmayın ozman hayvan severler onlarida besleyin yaklaşık sevin hayvan seversinizya ondan

1 10 Cevap Yaz
İsmail 14 Ocak 2020 16:35

Bizim belediye cok cagdas oldugu icin heryerimiz sokak kopegi barinak falan yapmaya ne gerek var

2 13 Cevap Yaz
Haklı 14 Ocak 2020 14:15

Amerika da başı boş köpek olmaz çünkü. Yakalanan köpek bir hafta içinde sahiplenmezse iğneyle uyutulur. Bizim burada gereksiz yere hayvan hakkı diye yaygara koparıyorlar.

7 22 Cevap Yaz
Doğrular ve Gerçekler 14 Ocak 2020 14:08

Hayvanlarda sevilebiilir her canlının kalbi kalbi var. Sevmek isteyen evinde istediği gibi sevebilir besleyebilir. Belediyeler reklam olarak hayvanlara kışın yemek veriliyor die yalandan reklam yapacaklarına. Toplayıp barınaklarda besleseler hayvanları bu sorunlar yaşanmaz emin olun.

2 17 Cevap Yaz
5353 14 Ocak 2020 14:03

Belediyede suç vede çocun ailesinde o küçücük çocuk tek başına köpeklerin içinde ne işi var çocuk aklı kesmiyor gidiyor belediyede köpekleri salmışlar hayvaninda tehlikelisi var eğitimli evcil hayvan dil çocuk taş atar gider sever çocuk bu lütfen çocuklarımıza sahib çıkalım . Geçmiş olsun .

10 10 Cevap Yaz
Suçlu Kim? 14 Ocak 2020 12:14

Burada köpeklere suç atıyorsunuz. Toplansın, kafese atılsın diye yazı yazıyorsunuz. Isırıyorlar, saldırıyorlar diyorsunuz. Bundan önce düşünmeniz gereken; bu köpekleri bu saldırgan duruma kim getirdi. Suçlamamız gerekenler ilk kim? Bence kendinize ilk bunu sorun. Bu köpekleri bu kadar saldırgan bir duruma getirenler, hergün köpeklere/kedilere tekme atan, hayvanlara hoşt diyen siz insanlarsınız. Yani bundan önce bir köpek mi suçlamalısınız yoksa buna neden olan bir insanı mı?

26 17 Cevap Yaz
Kader

Bence çok haklısınız 👏👏

12 1
Doktor

Köpeklerin piskilojisi bozulmuş olabilir. Sizde haklısınız . İnsanlık ölmüş yahu.

3 4
Hakkı

Her gün kendilerini besleyen üniversite öğrencisini bile parçalayan sokak köpeğine güven olmaz, hepsi barınaklara toplatılmalı, orada baksınlar en iyi şekilde.

2 7
Sultan 14 Ocak 2020 11:23

Başıboş köpeklere belediyeler sahip çıksın diğer beslenen saldırgan köpeklerde lütfen ağızlık takılmadan dolastirilmasinlar.Korkudan çocuklarımızla rahat dolasamiyoruz

8 23 Cevap Yaz
Bellamy

Sen bi sus be sen dolaşabiliyosan onlarında dolaşmaya hakkı var kendi menfatin için hayvanlara laf etme

6 2
Kaan 14 Ocak 2020 10:13

Daha öncede bir kızı öldürmüştü sokak köpekleri Eskişehir de belediye başkanı halen bir çözüm bulmaktan yoksun. Ne diyelim Eskişehir hal edildiğini gibi yöneti.

11 18 Cevap Yaz
Ahmet Erol 14 Ocak 2020 10:08

Aynı durum Ihlamurkent te var. Şikayet ediyorum hiçbir adım atılmıyor. Tembellikte bu belediyelerin üzerine yok. Dilerim kendi başlarına gelsin

8 19 Cevap Yaz
Mustafa 14 Ocak 2020 09:39

Defalarca belediyeyi aradım. Bir gün bir çocuğa kadına zarar verecekler diye. Çocuklar okula gidiyor.Her gece en az 20 köpek önümüze geçiyor. Kaç kez saldırıya uğradım. Belediyede muhatap bulamıyoruz. Bulsak bile çözüm yok

3 21 Cevap Yaz
Matkap 14 Ocak 2020 08:05

Kopek sewicileri siz once insanlari sewmeyi ogrenin sewecwksen haywanlari gotur ewindw sew......

14 33 Cevap Yaz
Hayvanseverin biri

Sen önce yazı yazmayı öğrenebilirsin.

16 11
Birgül arfoglu 14 Ocak 2020 01:59

Küçük oğlumuza allah şifa versin.diliyorumki birdaha böyle şeyler yaşanmasın ama emin olunki sokaklarda artık cöplere atılan yemekler çok fazla karnımız doydu gözumüzde doysun inşallah ama artık bu sokak hayvanlarına çözümde bulunsun nerde yaşıyoruzki tabiki küçük yavrularımızında sokakta tek başına oynamasına uygun bakmıyorum.Ama biliyorsunuzki annenin yanında bulunan küçük bir çouğa yine bir köpek saldırmıştı bu yüzden lütfen artık çözüm bulsunlar yorum yazarkende empati yapalım lütfen ya şöylede olabilirdi demeklede olmuyor.

2 21 Cevap Yaz
Vatandaş 14 Ocak 2020 00:40

Bu haber zaten uygun bir dille yapılmıştr.Köpeklere mahalleli olarak yemek içecek veriyoruz lakin kòpekler hic bakmıyor bile yemiyor.Çocuklar sokakta oynayamayacak mı? Her yer de var nereye gidersek gidelim kacsak kacamiyoruz direk saldiriyolar buyuk kucuk fark etmiyor dısari cikamaz olduk cocularimiz okula gidiyor sabahin erken saatlerinde kopekler dolu gecemiyoruz her canlınîn yaşama hakki var evt dogru belediyenin buna bi çözum bulmasi gerek cok acilll yàşanmaz bi hale geldi gūndogdu belediye unuttu òlen olsun kalan kalsin der gibi bugun o cocuga olanlar yarin sana da olur !

3 21 Cevap Yaz
Pasha cats 14 Ocak 2020 00:18

Halen köpeklerin katilamanı çanak tutanlar var yazık açlık şiddet tecavüz yeterince eziyet çekmedilermi şimdide tamamen yok etme çabası geri kafalı zihniyetler yüzünden çoçuğu saldım çayıra mevlam kayıra olmuş baksalardı o köpeklerin orada olup ta tehlikeli olduklarını yenimi farketmişler sebepsiz nedensiz bir tepki vermez onlar heyyy millet köpeklere gelene ladar masumların canını yakana kadar tecavüzcüleride sapıklarada bu kadar yürekli olsanız ya bırakın artık masum canlar ile uğraşmayı bu kadarmı kana susadınız

22 14 Cevap Yaz
Yusuf ozkan 14 Ocak 2020 00:18

Bre cahil,osmanlida basibos kopekler oldurulmez tam tersi vakif kurulmustur,beslemek icin

1 20 Cevap Yaz
Ceyda 14 Ocak 2020 00:11

Kacinci bu basibos kopek vakasi daha gecenlerde kacarken cocuk araba altin da kaldi oldu simdi bu cocuk herkes cocugunu yolda bulmadi ayaklanan hayvan severler varya bunun da cozumunu bulsunlar paylassinlar sokak hayvanlarini evlerin de beslesinler ne demek ya cocugunu kaybetmek kopek yuzunden YETER COZUM BULUN

12 19 Cevap Yaz
Çağdaşlık bu mu? 14 Ocak 2020 00:02

Elbette tüm canlıların yaşama hakkı var. Hangi gelişmiş ülkede böyle sokakta bu kadar çok köpek kedi var. Nerede gördünüz acaba? Kendince entel modern kültürlü olarak görüneceğini düşünen zihniyetteki kişiler alıp besliyor güya! Sonrasında bırak sokağa. Ne kadar acı. Bu hayvanlar da bir canlı. Böyle kültürlü entel olunmuyor maalesef.

2 21 Cevap Yaz
Kemal uşaklıgil 13 Ocak 2020 22:32

Sokak hayvanı diye salak bir kavram bi bizde var dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey göremezsiniz bu hayvanların sokakta olmasının yegane sebebi de kendilerine hayvansever diyen bi güruh alıyorlar hayvanı sonra sokağa salıyorlar milletin başına bela oluyor yahu 6 yaşında bir çocuk saldırıya uğramış ölüyormuş nerdeyse çocuğu suçlayacaklar nerdeyse, alırsın barınağa 3-5 ay bakarsın sahiplenen olmazsa vurursun iğneyi uyutursun bundan doğal ne olabilir yaşamak onların da hakkıymış o zaman kuş gribinde tavukları canlı canlı yaktılar fırınlarda niye sesiniz çıkmadı tavuk çiftliklerinde binlerce civciv canlı canlı kıyma makinesine atılıyor niye sesiniz çıkmıyor sahtekarlar ha biz kendimizi köpeğe yakın hissediyoruz diyorsanız alın götürün evinizde bakın kardeşim benim de iki evladım var böyle birşey olsa kökünü kuruturum kökünü ne saçmalıyorsunuz siz köpekler aç kalmışmış,

9 23 Cevap Yaz
Vatandaş 13 Ocak 2020 21:53

Hayvanın tabiiki suçuyok saldırganlık dürtüsü doğasında var.Bizim işyerinde köpekler var karınları sürekli tok ama yabancı gördükleri zaman agresifleşiyorlar. Suç onların bu kadar çoğalmasına izin verende .Aşılanmaları düzenli olarak yapılmalı.Ayrıca bazılarının çocuğun durumundan çok köpeklerin durumuna yorum yapmalarıda enteresan sanki bütün köpekler tecavüze uğruyor işkence görüyor. Çözüm bence modern barınaklar.

2 12 Cevap Yaz
Samsun 13 Ocak 2020 21:46

Bu sorunla bu aralar çok sık karşılaşılıyor. Belediye bakmıyor, barınak bakmıyor. Peki kim bakıyor? Yazık değilmi o çocuğa!!! O korku ile omur boyu yaşayacak şimdi. Yazık günah!! Söyleyecek söz çok ama kime ne anlatacağız..

3 10 Cevap Yaz
Neyi kınarsan allah sana da yaşatsn 13 Ocak 2020 20:57

Her canlinin cani kiymetlidir ama burda söz konusu mağdur kuçücük bi çocuk burada köpekleri savunacğnz yerde kücuçuk çocugun yaşadıgı dehset anını göz önünde bulundursanz kendi başınıza gelse veryansn edersiniz önce bi vicdaninizı sorgulayn adı üstünde hayvan davranışı sınrsz kontrolsüz bir canlı insanlığnzn ederi de değeride kalmamış yazık.

2 12 Cevap Yaz
Nd 13 Ocak 2020 20:30

Belediye hiçbir şey yapmayınca böyle oluyor

3 8 Cevap Yaz
Cevap cevap 13 Ocak 2020 19:10

Eğer bir önlem alınmazsa sokaktaki köpek sayısı kontrol edilemez boyutlara ulaşacaktır. Artık her hafta bir köpek haberi duyar olduk. Köpeklerin bir şekilde sokaklardan temizlenmesi gerekiyo. Çok isteyenler toplayıp evlerinde bakabilirler. Zaten köpeklerin çoğu sözde hayvansever kitle tarafından sokaklara salındığı için suçlusu da onlar.

3 9 Cevap Yaz
Merhamet 13 Ocak 2020 19:06

Böyle hayvan severlik olmaz.bir kaç yıl sonra sokakta dolaşamazsınız gerçekten hayvan sever iseniz Belediyeleri uyararak kısırlaştırmaya zorlayın. Tek çözüm budur.

0 8 Cevap Yaz
Mevlude 13 Ocak 2020 18:50

6 yasidaki çocuk boş arazide oynuyo sen Gine o canlıya dua et insan dediğimiz canavar alıp götürmüş çocuklar kaç defa gözümün önünde onlara taş atıp kiskirtiyo beni neden ısirmiyo çünkü ben onlarda Allah'ın kulları diyerek yemek veriyorum herkes böyle yapsa sonuç güzel olur

7 5 Cevap Yaz
Süleyman bulut 13 Ocak 2020 17:26

Osmanlı'da boşta gezen köpekler öldürdü bizim çocukluğumuzda da öldürürdü Türkiye'de

24 9 Cevap Yaz
Elena 13 Ocak 2020 17:22

Kopek aclıktan saldırgan olur kopeklerı ac bırakmayın hıcbır kopek saldırgan olmaz yazık gunah belediyeler uygun yerlere sokak canlarına yiyecek bırakmalı devamlı ınsanlarımızda vıcdanlı olup yıyecek bırakmalı dunya sadece ınsanlara aıt degıl hercanlının yasam hakkı hayvan dusmanlıgını bırakın artık vıcdan merhametlı olun onlarında yasam hakkı var altı yasındaki cocuk nıye bahceye yalnız bırakılıyor aıle kendini sorgulamalı cok olay var kacırılabılırdıde

41 35 Cevap Yaz
Hayvansever 13 Ocak 2020 16:54

Bizahmet o hayvanları besleyin. Hayvanlar aç. Saldırgan oluyorlar. Belediye hayvanları beslemeli sonra hep böyle haberleri okuruz.

33 34 Cevap Yaz
Timur 13 Ocak 2020 16:25

Şimdi çıkıp yine birileri sokak köpekleri nefretini kusacak. Aç bırakan, işkence eden, organlarını kesen, zehirleyen, tecavüz eden, tekmeleyen, yakan hertürlü kötülüğü yapan çocuklarına köpekleri sevmeyi değil taş atmayı öğreten insan ama saldırınca suçlu köpekler. Gidin okul yanlarına çocukşarın büyük çoğunluğu köpeklere taş atıyor önce çocukları eğiteceksiniz. Ülkemizdeki her türlü kötülüğün nedeni eğitim

49 42 Cevap Yaz
Tunca tüfekçi 13 Ocak 2020 15:49

Köpek saldırılarını koyup şunu parçaladı bunu parçaladı diye yazıyorsunuz hayvanlara düşmanlığı körüklüyorsunuz bu tür haberleri daha uygun bir dille vermeniz gerekir.

42 39 Cevap Yaz
Taner 13 Ocak 2020 15:29

Lafa gelince Avrupa ya kafa tutuyoruz. Bugün sokaklarında köpek sürüleri in dehşet saçmadığı bir ilimiz bile yok. Ortaçağ Avrupasından daha kötü. Rezillik diz boyu. Medeniyet düzeyi iz yerle bir.

28 30 Cevap Yaz
Timur

Taner bey medeni dediğiniz ülkelerde barınaktaki köpekler belli süre sonunda sahiplenilmezse öldürülüyor. Bu mu medeniyet? İnsanlarımız empatinin anlamını öğrenmeli. Bu köpekler neden saldırıyor oturun düşünün. Aç bırakılsınlar, tecavüz edilsinler, dövülsünler, işkence edilsinler ama kuyruk sallasınlar yok öyle bir canlı dünya üzerinde

21 33
sefa 13 Ocak 2020 15:00

bir sabah kalıp aktığımızda mahallede bulunan bütün köpekleri güncellenmiş (değiştirilmiş) olarak buluyoruz. Bu yeni bırakılan hayvanların insanlara insaların sa onlara alışması zaman alıyor. tam alıştık derken hopp herşey sil baştan yeni güncelleme yeni köpekler. buradan hayvan barınağı yöneticilerine sesleniyorum A mıntıkasından topladığınız köpeklerin aşı ve genel bakımını yaptıktan sonra tekrar aynı noktaya bırakırsanız bu problemler olmaz. ama sanayiden topladığınız köpekleri işlek mahallelere bıraktığınız anda hayvanlar da ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Küçük kardeşimize çok geçmiş olsun. bu arada tabi ki gönül ister sokaklarda başı boş gezen hayvan olmasın ama maalesef durum bu selamlar

11 37 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi