Eskişehir'de defalarca kapatıldı, ama yine de...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de defalarca kapatıldı, ama yine de...
A
a

Eskişehir’de daha önce defalarca kumar oynatıldığı için işlem yapılan ve mühürlü olan derneğe yapılan baskında 38 kişi kumar oynarken yakalandı, 119 bin 700 lira idari para cezası uygulandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de daha önce defalarca kumar oynatıldığı için işlem yapılan ve mühürlü olan derneğe yapılan baskında 38 kişi kumar oynarken yakalandı, 119 bin 700 lira idari para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Arifiye mahallesinde bulunan ve daha önceden kumar oynatıldığı için defalarca işlem yapılarak mühürlenen bir dernekte kumar oynatıldığı tespit edildi. Adrese düzenlenen operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 38 kişiye toplamda 119 bin 700 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca yapılan aramalarda, tombala makinası, tombala topları ve tombala kartları bulundu.
Dernekte sorumlu olduğu öğrenilen M.D. hakkında ise ‘Kumar Oynanmasına Yer ve İmkan Sağlamak’ ve ‘Mühür Fekki’ suçlarından adli işlem yapılmak üzere şahış Odunpazarı Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi