Eskişehir'de çöp tartışması kavgaya dönüştü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de çöp tartışması kavgaya dönüştü
A
a

Eskişehir'de 2 kişi arasında çöp dökme meselesi yüzünden kavga çıktı. 

Sütiş Eskişehir
Olay, Emek Mahallesi Denizeri Sokak'ta yaşandı. K.Ö. (39) isimli vatandaş, 15-20 gün kadar önce çöp dökme meselesi yüzünden tartıştığı dükkan komşusu A.Ç. (36) ile karşılaştı. İkilinin arasında yeniden başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan komşuların hayati tehlikesi bulunmazken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ukab ukabe 6 Ekim 2018 11:16

bu sehre çöp konteyneri koymayı vaad eden belediye başkan adayı seçimi kazanır.Nedir bu sehirde çöpler resmen sokak başlarında yerlere bırakılmakta.Çöpten sızanlar hem çevre kirliliğine hemde koku kirliliğine neden olmaktadır.Örnek görmek isteyenler Safran otele ait araç otopark girişini ziyaret edebilir. Ayrıca Pilot Binbaşı Ali Tekin İlk okul girişi de çöp yığınları ile dolu.Sokakta konteyner bulamayan vatandaş çöpü buralara bırakmaktadır.Bu uygulama saygıdeğer Eskişehirlilere zuldür.Maalesef bunu yapanlarda yıllarca bu şehri yöneten yerel yöneticilerdir.Buradan iç işleri bakanlığına suç duyurunda bulunuyoruz.Gerekirse kayyum atansın.Şehirdeki düzensiz sokak başlarındaki çöp dağlarından kurtarılmalıdır bu aziz millet.

0 0 Cevap Yaz
1453 5 Ekim 2018 23:27

Allah belasını versin milleti bu duruma düşürenlerin, yazıklar olsun bi konteyner koymaktan aciz belediye , sokakları bir dolaşın her yerde yazı asıyor insanlarımızda maşallah ! oraya çöp atma, buraya çöp atma (sanki konteyner var da keyfinden atıyor millet,) görürsünüz durumun vahametini yine ucuz atlatılmış yaralanmayl . bu gidişle daha kötü olaylar da olur.

0 2 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 5 Ekim 2018 18:24

🇹🇷 Aslında çöp konteynır olsa çöpler onun içine atılırdı ama her halde yok. insan bunun için tartışırmı bilinmez.neyse enazından yaralanma olmamış . . 🇹🇷

0 5 Cevap Yaz
Şafak 5 Ekim 2018 17:56

Detayını bilemem olayın şayet bu kişiler konteyner olmadığı için birbirine girdiyse zaten odunpazarı bölgesinde konteyner ve çöp kutularının yeterli sayıda bulunmaması çok büyük bir sıkıntı herkes özellikle ağaç dibine çıkarıyor çöpünü bizzat şahidim

0 6 Cevap Yaz
Akil 5 Ekim 2018 17:13

Neden cop konteyniri yok sokaga atiyoruz anlamis degilim.cöpün suyu sokaga akiyor..

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi