Eskişehir'de çıldırtan trafik! Sebebi ise...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de çıldırtan trafik! Sebebi ise...
A
a

Eskişehir’in işlek caddelerinden olan Sivrihisar caddesinde yol ortasına bilinçsizce park edilen lüks otomobil sürücüleri çileden çıkardı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi: Eskişehir’in işlek caddelerinden olan Sivrihisar caddesinde yol ortasına bilinçsizce park edilen lüks otomobil sürücüleri çileden çıkardı.
Park halindeki araç yüzünden belediye otobüsü manevra yapamadığı için dakikalarca bekledi. Aracın sahibine ulaşılmaya çalışılırken otobüs ve arkasında bekleyen çok sayıda araç oldukları yerden kıpırdayamadı. Trafiğin adeta kilitlenmesine sebep olan olay dakikalarca sürdü. Bazı sürücüler kornalarını çalarak yaşanan sorumsuzluğu kınadı. Sürücülerin tepkisine neden olayın ardından aracın bulunduğu yerden kaldırılması ile trafik akışı normale döndü.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehir 8 Eylül 2020 02:18

Tramvay yapıldı yapılalı bu Eskişehir'in trafik sorunu başladı, önceden böyle bir sorun yoktu ne de yollar dar değildi. Bu tramvay geleli yollar darlaştı. Yapacaksan alt yapısını hazırla, yeni yerleşim birimlerine yap, eski mahallelere olmaz, her sıkıntı, herşey daha da kötü olacak izleyin ve görün.

0 0 Cevap Yaz
Es esli 29 Ağustos 2020 06:39

Araç sahibii memleket in çivisini in çıktığını biliyor nasılsa bu millet mal diyor polis zabıta çay içiyorlar vatandaştan bana ne diyor parası olan istediği yere park eder

0 0 Cevap Yaz
kenan 11 Ağustos 2020 02:39

polis?

0 3 Cevap Yaz
Gurbetçi 10 Ağustos 2020 22:32

Böyle bir arabayı böyle bir yere bırakan kişi, ben kanundan kuraldan üstünüm kafasındadır ki, bu araca ceza bile yazılmamıştır. Keşke kim oldukları ifşa edilse o zaman belki utanırlar

0 5 Cevap Yaz
ty 10 Ağustos 2020 17:50

gurbetçi arabasımı bu

0 0 Cevap Yaz
Vur geç 10 Ağustos 2020 16:13

Vur geç aklı başına gelsin, gitsin aracına ağır hasardan tramer kaydı açılsın. En az 20 bin tl servise para versin bak bakalım bir daha park ediyor mu ? Ben sürücü olsam vurur geçerim, ben çileden çıkacağıma sorumsuzluk yapan çileden çıksın daha iyi..

5 12 Cevap Yaz
Cumhuriyet

Bunun adi s'avère terbiyesizlik

0 3
Gurbet

Araba şahin değil ki, 20 bin masraf koysun adama

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi