Eskişehir'de çarpıp öldürdü, ardına bile bakmadan kaçtı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de çarpıp öldürdü, ardına bile bakmadan kaçtı!
A
a

Eskişehir’de bir taksinin çarptığı kedi can verirken, sürücü çevredeki vatandaşların tepkisine maruz kalınca hız kesmeden yoluna devam etti.

Sütiş Eskişehir
Bugün öğle saatlerinde Arifiye Mahallesi Tanış Sokak üzerinde süratli gittiği iddia edilen 26 T 0114 plakalı taksi, aniden yola fırlayan kediye çarptı. Kazada boynu kırıldığı düşünülen kedi oracıkta can verdi. Çevredekilerin gözü önünde gerçekleşen olayda, bir süre duraksayan taksi şoförü, vatandaşların bağırıp çağırmaları üzerine hızla oradan ayrıldı.
Kedinin cadde üzerindeki bir kafe işletmecisi tarafından bakıldığı öğrenildi. Kazanın ardından olay yerine gelen işletmeci, kanlar içinde kalan kedisinin başında uzun süre bekledi. İşletmeci, bakımını üstlendiği kedinin ölmemesi için elinden geleni yapsa da sevimli dostu fazla dayanamadı.
Bu arada, o civardaki ara sokaklarda şoförlerin dikkatsiz şekilde araç kullandıklarını iddia eden vatandaşlar, yetkililerden caydırıcı cezalar bekliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Safa 12 Nisan 2022 18:46

Olayın video görüntüleri var mı var da ben de mi açılmıyor

0 0 Cevap Yaz
Safa 12 Nisan 2022 18:43

Video var mi var da ben mi izleyemiyorum

0 0 Cevap Yaz
Ömer Faruk 26 12 Nisan 2022 16:13

Plaka belli, araç belli hemen bu şoföre eksik ve yetersiz evrak incelemesi yapılmalı. Psikoteknik teste girmiş mi ? Psikoteknik testten geçebilmiş mi ? Bunlar araştırılmalı, çünkü refleksi sağlam ve soğuk kanlı davranan, trafik kurallarına işaret olsun yada olmasın tam riayet eden bir şoför olmadığı kesin... Orada önüne hayvan yerine iki yada üç yaşında bir çocukta aniden çıkabilirdi. Ölümcül bir hız yapmanın manası nedir ?

0 5 Cevap Yaz
Engin 12 Nisan 2022 16:01

Hakikatten ara sokaklarda o kadar hızlı araç sürüyorlar ki; Yani yanınızda çoluk çocuğunuz olsa bile yola fırladığı an ezer geçerler. Çünkü kullandığı araba gözünü kör etmiş bunların...

1 5 Cevap Yaz
? 12 Nisan 2022 15:48

Tabakhaneye b.k yetiştirecek gibi Eskişehirde araç sürüyorlar

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi