Eskişehir'de çalmadık kapı bırakmayacağız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de çalmadık kapı bırakmayacağız!
A
a

Garip Yıldırım, Yılmaz Özçelik ile Hasan Deniz Uyanık, CHP’den milletvekilliğine aday adaylıklarını açıkladı. Yıldırım, Eskişehir’de çalınmadık kapı, girilmedik ev, iş yeri bırakmayacaklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
İl başkanlığının önünde gerçekleşen ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, İl Başkanı Recep Taşel, Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu açıklamada Yıldırım, Özçelik ve Uyanık, milletvekilliğine aday adaylıklarını duyurdu. Burada konuşan Yıldırım, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini söyledi. Yıldırım, sosyal hukuk devletinin yeniden tesisi için tüm vatandaşların sandığa gitmesi gerektiğine işaret ederek, “Adalet sistemi bozuldu, yolsuzluklar arttı. ‘Tek adam’ın çıkarları, devletin ve milletin çıkarlarının önüne geçti. Gün, Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlük sevdamızı dağa, taşa yazarak, Eskişehir’de çalınmadık kapı, girilmedik ev, iş yeri olmaması günüdür. Ülkemizin karanlığa sürüklenmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

"MÜCADELEDEN ONUR DUYARIM"

Özçelik de Türkiye’nin hukuk ve adaletten uzak olduğunu ifade etti. “Demokrasi ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e ihtiyacımız var” diyen Özçelik, şöyle konuştu: “Kurucu partimiz CHP’ye, temel ideolojilerine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu aklına ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğe, sofrada adaleti gözetip kollayan dürüst bir lidere, Kemal Kılıçdaroğlu’na ihtiyacımız var. Hak, hukuk adalet ve çocuklarımız ile vatanımız için Eskişehir halkıyla mücadele etmekten onur duyarım.”

"ADALET İÇİN ADAYIM"

Uyanık ise 24 Mayıs seçimlerinde CHP’nin iktidar olacağını söyledi. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere haksızlıklar yapıldığını kaydeden Uyanık, “Rant ihalelerini, dev firmalara tahsis edilen hasta garantili hastane, geçiş garantili yol, köprü ve tünel gibi işletmelerin ne kadara mal olacağını gördüm. Hesap mekanizmasının işlemesi, birilerinden hesap sorulması ve adalet için aday adayı oldum.” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çorbada tuz 13 Mart 2023 18:53

söylemlerle eylemlerin uyuşması lazım gelir. geçmişi herkes çok iyi biliyor :)))))))))))

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi