Eskişehir'de Büyükşehir'den kritik duyuru! Trafiğe...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Büyükşehir'den kritik duyuru! Trafiğe...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklıklarının daha düşeceği ve sürücülerin kış lastiği ve zincir kullarak trafiğe çıkmaları konusunda vatandaşları uyardı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kentte don ve buzlanma olaylarına karşı tedbirli olmaları, kış lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkılmamaları konusunda uyardı. Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Şehrimiz soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Ekiplerimiz kent genelinde 7/24 teyakkuz halinde olacak. Hemşehrilerimizden don ve buzlanma olaylarına karşı tedbirli olmalarını, kış lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkılmamalarını rica ediyoruz. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre bugün itibariyle hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşanacaktır. Ekiplerimiz kent merkezi ve kırsal mahallelerimizde 7/24 teyakkuz halinde olup, vatandaşlarımızdan da don ve buzlanmanın olumsuz etkilerine karşı tedbirli olmalarını, trafiğe çıkan sürücülerimizin kış lastiği ve zincir kullanarak takip mesafesine dikkat etmelerini önemle rica ederiz."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi