Eskişehir'de Büyükşehir'den kırtasiye yardımı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Büyükşehir'den kırtasiye yardımı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 2018 - 2019 eğitim – öğretim yılında öğrenim hayatına başlayacak öğrencilere kırtasiye desteği sağlıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiği çalışmalarıyla vatandaşlara destek olmayı aralıksız sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2018 – 2019 yılında öğrenim hayatına başlayacak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla kırtasiye yardımı yapıyor. Okul çağındaki çocuklara, Büyükşehir Belediyesi tarafından içinde defter, kalem, cetvel gibi okul malzemeleri bulunduran bir çanta hediye edildi. İçinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediği mektubu da barındıran çantalar Çifteler İlçesindeki öğrencilere dağıtıldı.  Çifteler’den sonra Eskişehir’in diğer ilçelerinde de kırtasiye yardımının yapılacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, okul çağındaki tüm çocukların her zaman yanlarında olduklarını ve onları her koşulda desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.
 
Okul malzemeleri içeren çantaları çocukları ile birlikte alan aileler yaptığı bu güzel hizmet dolayısı ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi