Eskişehir'de Büyükşehir'den bayram uyarısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Büyükşehir'den bayram uyarısı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehirliler ve Kurban Bayramı'nda Eskişehir'e gelecek ziyaretçiler için önemli bir açıklama yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı duyuruda şu açıklamalara yer verildi:
  • Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzemiz, Eskişehir Kurtuluş Müzemiz, Çağdaş Cam Sanatları Müzemiz, Kent Belleği Müzemiz ve Canlı Tarih Sahnemiz ile Hayvanat Bahçemiz ve Masal Şatomuzun giriş katı arife ve bayramın 1'inci günü ziyarete kapalı olup, 2-3-4'üncü günlerde ziyarete açılacaktır.
  • Porsuk Çayı üzerinde hizmet veren esbotlar ve gondollar da arife ve 1'inci gün hizmet veremeyecek olup, 2-3-4'üncü günlerde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.
  • Cadde otoparklarımız bayram boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.
  • Zabıta ve İtfaiye Teşkilatımız bayram boyunca 7/24 görev başında olacak olup, zabıta ekiplerimize ALO 153 üzerinden, İtfaiye ekiplerimize ise ALO 112 üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Yaş Sebze ve Meyve Halimiz bayramın son günü olan 23 Temmuz 2021 Cuma günü 08.30 ile 20.30 arasında hizmet verecektir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Rahmi görgün 9 Temmuz 2021 23:47

Esbotlar hizmet verecekmiş duyanda botların eskişehir turu attığını zannedecek. Bilmezlerki 250-300 metrelik mesafede mekik dokur.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi