Eskişehir'de Büyükerşen'den çifte müjde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Büyükerşen'den çifte müjde!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, sosyal medya hesaplarından yaptığı 2 paylaşımda yeni Halk Ekmek Fabrikası ile küçük ölçekli çiftçiye hasat müjdesi verdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Ekonomik zorluklar nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Halk Ekmek, yeni fabrikasına geçmeye hazırlanıyor. Başkan Büyükerşen sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yeni fabrikanın inşaat hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Büyükerşen paylaşımında: "Ekonomik sıkıntılar nedeniyle Halk Ekmek'e olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Şehrimize yakışır, modern ve tam teknoloji ile donatılacak yeni Halk Ekmek Fabrikamızın inşaat hazırlıklarına başladık" diyerek süreci paylaşmaya devam edeceğini ifade etti.


Bir müjde de çiftçiye
Artan mazot ve gübre fiyatları nedeniyle üretim yapmakta zorlanan çiftçiye de bir müjde veren Başkan Büyükerşen, ÇKS belgesine sahip 100 dönüm altında arazisi olan çiftçilerin 50 dönüm arazisinin hasadını belediyenin yapacağını duyurdu. Büyükerşen paylaşımında: "Artan maliyetler nedeniyle üretemez hale gelen küçük ölçekli çiftçimizin 50 dönümlük arazisini belediye olarak biz hasat edeceğiz. ÇKS belgeli ve 100 dönüm altında tarlası olan çiftçilerimiz uygulamamıza başvuruda bulunabilecek. Detayları yakında çiftçimiz ile paylaşacağız" dedi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi