Eskişehir'de büyük yangın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de büyük yangın!
A
a

Eskişehir’de plastik meyve ve sebze sandığı üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük maddi hasar meydana geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
 Eskişehir'de, kasa üretimi de yapılan bir soğuk hava deposunun bahçe kısmında bulunan plastik meyve sebze sandıklarının bulunduğu alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Tepebaşı İlçesi Sakintepe Mahallesinde bulunan soğuk hava deposunun bahçesinde plastik meyve sebze sandıklarının bulunduğu alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın kısa büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyümesini önledi. Ancak ilk itfaiye aracının suyunun bitmesi üzerine yeniden büyüyen yangına yeni gelen araçlar müdahale etti. Bu sırada çamura saplanan itfaiye araçlarından biri traktör tarafından çekilerek alandan çıkartıldı.
Bu sırada fabrika ve soğuk hava deposunda çalışan işçiler yangının diğer kasalara sıçramaması için büyük bir çaba ile ayırmaya başladı. Gökyüzüne yükselen kara dumanlar sebebi ile kentin birçok yerinden görülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmaya başlandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi