Eskişehir'de herkes fırtınadan kaçarken onlar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de herkes fırtınadan kaçarken onlar...
A
a

Eskişehir’de etkili olan şiddetli rüzgâr ve sağanak yağmur nedeniyle herkes sığınacak yer ararken, sırtında arabasıyla sokakları adım adım dolaşan geri dönüşümcüler ekmek mücadelesi veriyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de etkili olan şiddetli rüzgâr ve sağanak yağmur nedeniyle herkes sığınacak yer ararken, sırtında arabasıyla sokakları adım adım dolaşan geri dönüşümcüler ekmek mücadelesi veriyor.
Ülkenin batı kesimini etkisi altına alan şiddetli lodos ve sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kıyı bölgelerde etkili olan fırtına, iç kesimlerde de zaman zaman etkisini gösteriyor. Yağmur ve şiddetli rüzgâra dışarıda yakalanan vatandaşlar sığınacak yer ararken, geri dönüşümcüler sokaklarda ekmek mücadelesi veriyor. Atık kutuları ve çöplerden geri dönüşüme uygun malzemeleri toplayan emekçiler, hava muhalefetine rağmen sırtlarında arabalarıyla sokakları adım adım geziyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekici 10 Eylül 2021 08:48

o federasyon milli takım teknik direktörlerine milyonlatca euro maaaş vereceğine kulüplere doğru düzgün adaletli paylaşım yapsın önce şike mike diye yediği hakları da iade etsin önce.

1 1 Cevap Yaz
Zippo 9 Eylül 2021 20:48

Kazansan nolcak fedarasyon kesiyo cezayi

0 1 Cevap Yaz
iyide

önce kulüp görevlerini yerine getirsin.federasyon napsın hırsızlara......

1 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi