Eskişehir'de bunu yapana söylenecek söz yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bunu yapana söylenecek söz yok
A
a

Eskişehir’de bir ara sokakta, çöp kutuları olmasına rağmen bankın altına adeta istiflenen yiyecek ve içecek ambalajlarının kötü görüntüsü çevre duyarlılığı olanları hayrete düşürdü

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bir ara sokakta, çöp kutuları olmasına rağmen bankın altına adeta istiflenen yiyecek ve içecek ambalajlarının kötü görüntüsü çevre duyarlılığı olanları hayrete düşürdü.
Odunpazarı İlçesi Sanayici Sokak’ta bir bank altına atılanların fotoğraf karesine yansıyan kötü görüntüsü, şaşkınlık oluşturdu. Bankta oturup dinlenen, çeşitli yiyecek ve içeceklerle hoşça vakit geçirdikleri belli olan sorumsuzların etrafa saçtığı meşrubat şişeleri ve yiyecek ambalajları kötü görüntüler oluşturdu. Yunus Emre Caddesi ile Sanayici Sokak kesişimindeki bulunan çöplerin kim veya kimler tarafından atıldığı bilinmiyor. Cadde üzerindeki ve sokaktaki çöp kutularına rağmen yapılan bilinçsiz hareket ‘pes’ dedirtiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Necmettin 25 Ağustos 2022 14:50

Normalde orada belediyenin bankı olmuyordu. Acaba kimler tarafından oraya, hangi parktan söküp getirdiler ? Odunpazarı belediyesi banklarına ve diğer demirbaşlarına ne zaman sahip çıkmayı düşünüyor ? Şehrin alakasız sokaklarında bile bu banklardan görmek mümkün hale geldi. Asıl sorgulanması gereken budur.

8 4 Cevap Yaz
VATANDAŞ

Bankla oraya çöp atılması arasındaki bağı anlamış değilim o bank orada olmasa çöp atılımıyacakmı sanki gereksiz yorum.

0 2
Emenike 25 Ağustos 2022 14:42

Bu yapılan bildiğin çocukluk, ama bilin bakalım ne çocukluğu ?

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi