Eskişehir'de bugün ve yarın sarı alarm!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bugün ve yarın sarı alarm!
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir, Nisan ayında şaşırtmaya devam ediyor. Hava sıcaklıklarının artması beklenirken sıcaklık tekrar düştü ve yağışlar kentimize geri döndü. Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlere göre, Eskişehir'de Salı gününe dek soğuklar sürecek. Eskişehir, yeni haftaya kar yağışıyla merhaba diyecek. Meteoroloji, Eskişehir için sarı uyarı verdi. Eskişehir için "Sarı" uyarı veren Meteoroloji, Salı günü sabah saatlerine kadar soğuklardan kaynaklanacak don riskine karşı dikkatli olunması gerektiğini duyurdu.

Eskişehir hava durumu 11 Nisan 2021 Pazar

Eskişehir'de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (11 Nisan 2021 Pazar) hava sıcaklığının en yüksek 5 derece ve en düşük 0 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji 3. Bölge Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir bölge için günlük hava durumu tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği, Eskişehir'in öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu, karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 8-12 derece altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeybatı zaman zaman kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette yer yer kuvvetlice eseceği tahmin edilmektedir. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde hafif ve orta kuvvette zirai don hadisesi beklendiğinden ilgililerin ve tarımla uğraşan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Eskişehir hava durumu

  • 12 Nisan Pazartesi: Kar yağışlı, en düşük 1, en yüksek 6 derece.
  • 13 Nisan Salı: Parçalı bulutlu, en düşük 2, en yüksek 15 derece.
  • 14 Nisan Çarşamba: Sağanak yağışlı, en düşük 3, en yüksek 18 derece.
  • 15 Nisan Perşembe: Çok bulutlu, en düşük 4, en yüksek 18 derece.
  • 16 Nisan Cuma: Çok bulutlu, en düşük 4, en yüksek 15 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi