Eskişehir'de bu yollar kapanacak! 7 Eylül Cumartesi kapanacak...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu yollar kapanacak! 7 Eylül Cumartesi kapanacak...
A
a

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretleri kapsamında alınacak trafik tedbirleri ve araç trafiğine kapatılacak cadde ve sokakların duyurusu yapıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretleri kapsamında alınacak trafik tedbirleri ve araç trafiğine kapatılacak cadde ve sokakların duyurusu yapıldı.
Yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Eylül Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyaret programı kapsamında, Atatürk Bulvarı ve Mustafa Kemal Atatürk Caddesi zaman zaman araç trafiğine kapatılacağından araç park edilmesine müsaade edilmeyecek. Park edilen araçlar güvenlik nedeniyle kaldırılacak olup, Atatürk Bulvarı ve Mustafa Kemal Atatürk Caddesi araç trafiğine kapatıldığı zamanlarda trafik akışı Yunus Emre Caddesine yönlendirileceğinden, Yunus Emre Caddesi üzerinde araç parkına müsaade edilmeyecektir. Yine aynı ziyaret programı kapsamında Kemal Zeytinoğlu Caddesi 07:00 - 16:00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılarak araç parkına müsaade edilmeyecek. Kemal Zeytinoğlu Caddesini kullanacak vatandaşlarımızın alternatif (Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi - Şube Sokak/Cumhuriyet Bulvarı Hacı Çakır Sokak) güzergahları kullanmaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri gerekmektedir" diye bildirildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DKC 6 Eylül 2019 12:09

Belediye çalışmak için yol kapatır,bazıları gelir buraya belediye bizi mağdur ediyor diye söylenmeye başlar.O arkadaşlarda bu haberi görüyor mu acaba? Yada şöyle diyelim,akp'nin yol kapatmasını eleştiremeyenler,belediye akp'li olup çalışma için yol kapatsaydı aynı tavırda olurmuydu?

5 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi