Eskişehir'de bu yol görenleri hayrete düşürüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu yol görenleri hayrete düşürüyor!
A
a

Eskişehir’in Esentepe mahallesinde araçlar tarafından kullanılan bazı yollarda görülen demir çubuklar, lastikler açısından tehlike oluştururken sürücüleri de endişelendiriyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’in Esentepe mahallesinde araçlar tarafından kullanılan bazı yollarda görülen demir çubuklar, lastikler açısından tehlike oluştururken sürücüleri de endişelendiriyor.
Esentepe Aile Sağlığı Merkezi önündeki Bengü Sokak üzerinden geçen araç yolundaki bozulmalar sürücüleri tedirgin ediyor. Özellikle ağır vasıta araçların yoğun kullandığı güzergahta, yolun kaymasını önlemek amacıyla zemine yerleştirilen demir çubuklar, kontrolsüz bir şekilde yollarda görülüyor.

Eskişehir'de demirli yol 12 07 2020
Beton zemin ve asfaltın yıpranmasıyla ortaya çıkan demirler, araba lastiklerinin kolayca patlamasına neden oluyor. Yolu kullanan sürücüler oldukça yavaş ve temkinli ilerlemek zorunda kalıyor. Demirlerin çıktığı yolda birkaç aracın lastiğinin patladığı öğrenilirken, sürücüler yola bakım yapılmasını istiyor. Ayrıca çevrede yaşayan vatandaşların verdiği bilgilere göre, yolun yaklaşık 7 aydır bu şekilde olduğu öğrenildi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
XYZ 13 Temmuz 2020 14:01

Yollar çukur ve yama dolu. Olsun. Nasıl olsa dışarıdan gelenler hiç bir olumsuzluğu görmüyorlar.Reklamları izleyip gidiyorlar.Şehrimiz Büyükşehir değil Büyükköy oldu bile.

1 0 Cevap Yaz
Sakintepe 12 Temmuz 2020 22:09

Sakintepe yolu da bu durumdan farksiz. Cukur yol yüzünden kanala bir arabauçmaz inşallah

0 1 Cevap Yaz
Es 12 Temmuz 2020 13:30

Uzaya seferler başladı yollar elbette bir gün yapılır....

0 5 Cevap Yaz
Nasıl olsa 12 Temmuz 2020 12:34

Koltuk garanti nasılsa, niye çalışsınlar ki ? Şehir içi birçok sokak bu durumda. Yapılacak iş basit ama halen neyi bekliyorlar acaba? Gazetelerde çarşaf çarşaf, manşetlere düşmesi mi lazım illa ki ?

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi