Eskişehir'de bu yazıları şikayet etti, soruşturma başlatıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu yazıları şikayet etti, soruşturma başlatıldı
A
a

Eskişehir Alanönü Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Aile Hekimi Senem Keser hakkında, muayene odası girişindeki ekranda Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan’ın hekimlerle ilgili sözlerini paylaşması nedeniyle soruşturma başlatıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Aile Hekimi Senem Keser sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz-1938’ ifadesi ile Erdoğan’ın ‘Giderlerse gitsinler-2022’ ifadelerine yer verdi. Keser ayrıca ekranın yanında bulunan tahtaya da ‘Deprem bölgesindeki çadırları su basmış, haberiniz var mı?’ yazarak paylaştı.

YETKİLİLERE ÇAĞRI
Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Akar, önceki gün Keser’le ilgili paylaşımda bulundu. Akar, “Burası Eskişehir'de bir Aile Sağlık Merkezi. Kapıda Dr. Senem Keser ismi yazıyor. Ekrandaki ifadeden kasıt Cumhurbaşkanımız, tahtadaki yazı depreme dair provokasyon değil mi? Devletin sağlık merkezinde bu nasıl olur? Yetkilileri göreve davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Akar’ın paylaşımın ardından yetkililer Keser hakkında soruşturma başlattı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Keser’i ifadeye çağırdı.

ESKİŞEHİR HALKINDAN TEPKİ YAĞDI
Öte yandan Akar’ın paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Vatandaşlar, “Provokasyon nerede?” diye sorarken bazı kullanıcılar da Akar’a destek verdi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tarık guner 12 Mart 2023 11:29

Biride az kaldı az yazmış ee napcan gorecez bakalım çıkar bakalım dilinin ucundaki baklayı kaçak güreşme

0 0 Cevap Yaz
Tarik guner 12 Mart 2023 11:26

O birim babanın dükkanı değil her aklına eseni yazamazsın

0 0 Cevap Yaz
Misafir 12 Mart 2023 01:44

Herkes kendi işine baksın . Eğitim Bir sen şube başkanının işi eğitimle,egitim sorunları ile ilgili olmalı. Saracak yer aramayın yaranmak için .. (Doktor da abartmış,o ekran hastalar sıralarını görsün diye var. Görüşlerinizi paylaştığınz Facebook duvarı değil yani.)

0 2 Cevap Yaz
Yalan mı? 11 Mart 2023 20:57

Olanı yazmış.

2 0 Cevap Yaz
Murat 10 Mart 2023 18:00

Eeee başkası mı söyledi o sözü? Gereksiz birisi şikayet etmiştir, ileride doktor bulamazsa görürüm onu. Evde doktorculuk oynar artık.

10 10 Cevap Yaz
eses 10 Mart 2023 11:05

o doktor oraya bir ayet yazsaidi medya dan koca bir başlık yobaz gerici doktor açıkta.aynı çadırda oldugu gibi ahbat yerine dini bir dernek çadır alsaydı ortalık yine toz duman ahpap çıkıp kızılaya paramızla çadır almak için başvurduk bize vermediler dini bir derneğe verdiler deseydi ortalık yine toz duman.ahpap da dernek digeride dernek ne fark var.

13 13 Cevap Yaz
ess 10 Mart 2023 10:21

az kaldı az..

12 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi