Eskişehir'de bu vergi rekortmeni herkesi şaşırttı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu vergi rekortmeni herkesi şaşırttı!
A
a

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı, Eskişehir’in 2020 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi:
Odunpazarı Belediyesi’nin tek ortağı olduğu Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kurumlar ve Gelir Vergisi’nde 13’üncü sırada yer aldı.
ETİ Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 108 milyon 927 bin 154 lira ile listede ilk sırada yer alırken, Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetleri Sa. ve Tic. A.Ş. 4 milyon 242 bin 656 lira ile 13’üncü sırada yer aldı. İlk onda ise Sarp Havacılık Lojistik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve GKN Eskişehir Otomotiv Ürünleri Üretim Satış A.Ş. gibi büyük şirketler var.
Bu kadar köklü ve büyük şirketin içinde vergi rekortmeni olarak yer almanın büyük bir gurur yaşattığını belirten Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetleri Sa. ve Tic. A.Ş. yetkilileri, tek ortaklarının Odunpazarı Belediyesi olduğuna dikkat çekti. 2014 yılından beri Odunpazarı Belediyesi ile Eskişehir’e hizmet verdiklerini kaydeden yetkililer, 2021 yılında da Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir için doğru ve yenilikçi girişimler için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini söylediler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi