Eskişehir'de bu uyarıya dikkat: Durağa bile giremeyecekler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu uyarıya dikkat: Durağa bile giremeyecekler!
A
a

Eskişehir'de ulaşım araçlarında maske denetimlerinin de devam ettiğine dikkat çeken görevliler, maske kullanmayanların durak ve araçlara alınmayacağını ifade ettiler.

Sütiş Eskişehir
Kapalı ve açık alanlarda maske kullanma zorunluluğunun kaldırılması ile birlikte vatandaş rahat bir nefes aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından son Bilim Kurulu Toplantısında yapılan açıklamanın ardından maske kullanma zorunluluğu ulaşım araçları ile sağlık kurumları haricinde kaldırıldı.Yaklaşık iki yıldan beri devam eden ve büyük, küçük herkesin korkulu rüyası haline gelen virüs salgınına karşı alınan ağır tedbirlere son verildi. Maske kullanma zorunluluğunun devam ettiği ulaşım araçlarında birçok kişinin maske kullanmadığı dikkat çekti. İstikbal'in haberine göre, alınan karara uyan ve  kent içi ulaşım araçlarına maske takarak binenler ile kullanmayanlar arasında sık sık yaşanan tartışmalar, görevlileri de zor durumda bıraktı. Tramvay başta olmak üzere çeşitli semtlere karşılıklı yolcu taşıyan otobüslerde maske kullanmayanların sayısında artışın yaşandığı belirlendi. Ulaşım araçlarında maske denetimlerinin devam ettiğine dikkat çeken yetkililer, vatandaşlara kullanma zorunluluğunun hala geçerli olduğunu hatırlattı. Ulaşım araçlarında maske denetimlerinin devam ettiğine dikkat çeken görevliler, maske kullanmayanların da durak ve araçlara alınmayacağını sözlerine eklediler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatih 19 Mayıs 2022 17:48

Şuan bu yorumu tramvaydan yazıyorum ve bulunduğum vagonda ben dahil 3 kişi maske takıyor. Diğer herkes maskesiz. Denetim nerede acaba?

0 1 Cevap Yaz
Ayşe 17 Mayıs 2022 21:48

Daha dün tranvaysa yaşlı bir amca bir kişiyi maske takmadığı için uyarıyordu

0 3 Cevap Yaz
ismail 17 Mayıs 2022 18:59

tramvaylarda maske tak dediğinde adamı dövecek gibi bakıyorlar hiçbir belediye yetkilisinin umurunda bile değil ki

0 7 Cevap Yaz
Serap 17 Mayıs 2022 16:38

İyi de bugüne dek bindiğim tramvay otobüs ve dolmuslarda maske takan 2 3 kişiyiz çoğu hiç takmıyor uyaran da yok

0 10 Cevap Yaz
Okur 17 Mayıs 2022 16:30

Bu haber doğru değil denetim felen yok tramwaylarda kimse maske takmıyor ne güvenlikçi ler ne watman lar kimseyi uyarmıyor. Hatta tramwaylarda olan maske takmak zorunludur etiketleri yerlerinden sökülmüş.

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi