Eskişehir'de bu lokantanın öyle bir kampanyası var ki...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu lokantanın öyle bir kampanyası var ki...
A
a

Eskişehir’de, şehit ailelerinden ücret almadan yemek ikram eden bir lokantanın yaptığı kampanya dikkat çekiyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de bir sulu yemek lokantasının işletmecisi olan Arif Şenyüz, şehit aile ve çocuklarına destek olmak için onlardan ücret talep etmiyor. Lokantasının tabelasında ‘’Şehit ailesi çocuklarına yemekler ücretsizdir, onların ücreti peşin ödenmiştir’’ ifadelerine yer veren Arif Şenyüz, yaptığı desteğin her zaman devam edeceğini belirtti.

“Biz Türk vatandaşı olarak her zaman askeriz”
Yaptığı açıklamada, "Ne yaparsak yapalım şehitlerin borcunu ödeyemeyiz" diyen Arif Şenyüz, “Televizyonlarda şehit ailelerinin hallerini görüyoruz, bir kısmı fakir. Yıkık dökük binalarda oturuyorlar. Haliyle onların çocukları da o şekilde çok fakir. Biz de Türk halkı olarak, özellikle yardım sever bir halk olarak elimizden gelen bütün desteği veriyoruz. Çünkü onlar olmasa, bizler buralarda ne rahat rahat iş yapabiliriz, ne çalışabiliriz, ne de huzurlu gezebiliriz. Bu onların hakkı” dedi.

“Emniyet güçleri ve öğrenciler için de kampanyalarımız var”
Desteklerinin sadece şehit aileleri ve çocukları için olmadığını belirten Şenyüz,
“Öğrenci dostu bir işletmeyiz. Elimizden gelen bütün güzellikleri fiyat bakımından, öğrencilere ve halkımıza yapıyoruz Öğrenci arkadaşlarımıza yine burada, Eskişehir’e geldikleri zaman, daha doğrusu pandemiden dolayı gittikleri zaman, herkes buranın köye döndüğünü gördü. Onlar içinde üniversitede yaptıkları etkinlikler için elimizden gelen bütün desteği sağlıyoruz. Sıfır kârla sadece ürünün malzeme parasını alıyoruz. Elimizden geldiğince gençlerin, öğrencilerin yanındayız. Öğrenci dostu bir işletme burası. Polislerimize de, emniyet güçlerimize de yüzde 10 indirimimiz var. Şehit aileleri ve emniyet güçleri için yaptığımız kampanyalar bu işletmeyi açtığımız günden beri var. Kampanyaların hiçbir süresi yok, burası var olduğu sürece devam edecek” diyerek sözlerini bitirdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatih Şenyuva 29 Aralık 2021 14:17

Tamam niyet güzel, belli ki lokantacı abi vatan için canını veren kahramanlarımıza ( Ruhları şad olsun ) olan minnet borcunu bu şekilde ödemeye çalışıyor. Fakat ben hiç bir şehit yakınının, buradan hizmet alıpta; Ben şehit yakınıyım, şehidin akrabasıyım falan diyeceğini zannetmiyorum. Zira öyle insanlar var ki; Açlıktan veya yokluktan 5 dakika sonra öleceğini bilse yinede açlığını veya yokluğunu söylemez, söyleyemez. Bilmem anlatabildim mi ? Bu uygulamayı bazı taksici esnafıda yapıyor. Şehit ailelerine ücretsiz hizmet veriyor. Ama, işte birde bu işin aması var

1 9 Cevap Yaz
Mürsel 29 Aralık 2021 12:03

Helal

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi