Eskişehir'de bu hafta sonu planınız varsa dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu hafta sonu planınız varsa dikkat!
A
a

Eskişehir’de bu hafta sonu için plan yapanlara ‘aşırı sıcak hava’ uyarısı geldi, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bu hafta sonu için plan yapanlara ‘aşırı sıcak hava’ uyarısı geldi, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacakEskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Eskişehir’in de aralarında bulunduğu bölge için hafta sonu boyunca sürmesi beklenen yüksek sıcaklık uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi yaptığı son açıklamada, yarından itibaren Eskişehir’de sıcaklıkların artacağını bildirdi. Özellikle Cuma ve Cumartesi günü sıcaklıkların 5 ila 6 derece arasında yükselmesi beklenirken, Eskişehir’inde aralarında bulunduğu bölgedeki sıcaklık yükselişine bağlı olarak vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olması için uyarı yapıldı. 
Rüzgârın güney yönlerden hafif ve orta, zaman zaman kuvvetli eseceğinin tahmin edildiği belirtilen açıklamada, kuvvetli meteorolojik hadiselere uyarıların dikkatle takip edilmesi istendi. Yapılan açıklamada sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği Eskişehir’de yarın en yüksek hava sıcaklığının 35 derece, 17 Eylül Cumartesi günü 36 derece ve 18 Eylül Pazar günü 34 derece olması bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi