Eskişehir'de bu caddenin "Dermanı" kimde?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu caddenin "Dermanı" kimde?
A
a

Eskişehir'in işlek caddelerinde yaşanan trafik kazaları kimi zaman maddi kimi zaman da can kayıplarına neden oluyor. Bu caddelerden bir tanesi de Fatih Mahallesi’nde bulunan Derman Caddesi!

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in işlek caddelerinde yaşanan trafik kazaları kimi zaman maddi kimi zaman da can kayıplarına neden oluyor. Bu caddelerden bir tanesi de Fatih Mahallesi’nde bulunan Derman Caddesi!
Derman Caddesi Fatih Mahallesi’nde aktif ve yoğun olarak kullanılan caddelerin başında yer alıyor. Ancak dört yol ağzında yaşanan trafik kazaları vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Her hangi bir önlem alınmaması da tepkileri beraberinde getiriyor.
Geçtiğimiz günlerde de Derman Caddesi’nin, Dizginler Sokak ve Karahan Sokak kesişiminde meydana gelen trafik kazasında 2 araç adeta hurdaya döndü. Gazetemize ulaşan Fatih Mahallesi halkı kazaların önüne geçilmesi için dört yol ağzında önlem alınmasını istiyor. Mahalleli, “Sürekli olarak aynı noktada trafik kazası yaşanıyor. Tehlikeliyle karşı karşıyayız. Yetkililerin cadde için önlem alması şart. Maddi hasarlı trafik kazaları ileride can kayıplarıyla da sonuçlanabilir. Bölgeye hız kesici kasisler yapılmasını talep ediyoruz. Yetkililer lütfen sesimizi duysun” diyerek çağrı yaptı.  Öte yandan vatandaşın şikayetleri doğrultusunda Fatih Mahallesi Muhtarı Eda Yıldırım tarafından geçtiğimiz yıl ve bu yıl UKOME’ye gönderdiği dilekçelerin de olumlu sonuçlanmadığı belirtildi. Mahalleli bölgeye acil olarak hız kesici veya trafik lambalarının yapılmasını istiyor…
Vatandaş soruyor: “Derman Caddesi’nin dermanı kimde ?”
Fatih Mahallesi halkının derdi bu şekilde yetkililere duyurulur!

Vatandaşın Derdi Var! 15 04 2021
Kaynak : Vatandaşın Derdi Var
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fetih Kul 15 Nisan 2021 18:51

Yerel yönetim kanun ve mevzuatına göre; Cadde, bulvar ve kavşakların her türlü yapım, bakım ve düzenlenmesi büyükşehir ve vilayet belediyelerinin sorumluluğundadır. Dermanın dermanı büyük belediyede lakin büyükşehir belediyesi, daha yer altına alınan tren yolunun olduğu noktada oluşan bağlardaki dönel kavşak için bile hiç bir sinyalizasyon ve yaya trafik çizgilerini yapmadı. Yıllardır yayalar o bölgeden karşıya geçmek için kırk takla atıyor. Sürücülerde acaba ada etrafında dönen araca mı yol versem, yoksa o araç bana yol versede basıp gitsem mi diye tedirgin ve ikilemde. Hemde orası okul bölgesi iken...

3 7 Cevap Yaz
Es es

Galiba başka belediyeler in yapmasını bekliyorlar

2 0
Vatandaş 15 Nisan 2021 16:22

Bizim belediyeler in en iyi bildiği iş cadde sokak ismi değiştirmek onlar halleder

3 6 Cevap Yaz
Mühendis bey 15 Nisan 2021 15:50

Orası cadde olacak genişlikte değil. Kentsel dönüşüm sırasında imar durumunu ayarlayıp yolu genişletmeleri gerekirdi.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi