Eskişehir'de bu bayram sipariş yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu bayram sipariş yok!
A
a

Eskişehir'de bu yıl bekledikleri gibi tatlı siparişi alamadıklarını söyleyen tatlıcı Selim Demiröz, “Bu sene çok zayıf. Bu sene öyle tatlı siparişi gelmedi. Olan paket alıyor, yarım kilo, bir kilo alıyor. Çünkü evden çıkamayacağı için azla yetinmeye çalışıyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Covid-19 salgını nedeniyle arefe günü de dahil olmak üzere dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi. Kısıtlamadan en çok etkilenen tatlıcı esnafı, bu yıl geçtiğimiz bayramlara oranla daha az tatlı siparişi aldıklarını söyledi.

Vatandaşın yarım kilo ya da bir kilo tatlı aldığını anlatan tatlıcı Selim Demiröz, “Bu sene çok zayıf. Bu sene öyle tatlı siparişi gelmedi. Olan paket alıyor, yarım kilo, bir kilo alıyor. Çünkü evden çıkamayacağı için azla yetinmeye çalışıyor. İşler bu süreçte de çok zayıftı. Bayramdan beklentimiz yok. Halk çıkamayacak. Paket işi ne kadar olacak belli değil. Virüs, sokağa çıkma yasağı bu sene bayağı etkiledi. İnsanlar çok sokağa çıkmak istemiyor. Çıksa bile işini hemen halledip eve dönüyor. Tatlı lüks geliyor. Daha sonraya kalıyor. Bu yıl tatlı tüketimi daha az oldu” diye konuştu. 
Kaynak : Meltem Karakaş Kaya
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi