Eskişehir'de bir okulda daha korona alarmı! Karantinaya alındılar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bir okulda daha korona alarmı! Karantinaya alındılar...
A
a

Eskişehir'de Doktor Halil Akkurt Ortaokulunda bir öğrencinin koronavirüs testinin pozitif çıktı. Öğrencinin bulunduğu sınıftaki öğrenciler ve 7 öğretmen karantinaya alındı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte koronavirüs vakaları da görülmeye başlandı.  Son olarak Doktor Halil Akkurt Ortaokulunda bir öğrencinin koronavirüs testinin pozitif çıktı. Öğrencinin bulunduğu sınıftaki öğrenciler ve 7 öğretmen karantinaya alındı. 
Öte yandan 10 gün süreyle karantinaya alınan Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 60 öğretmene yapılan testin sonucunun negatif çıktığı öğrenildi.

Dün ayrıca Hoca Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde 1 öğrencide Murat Atılgan Ortaokulunda 1 öğrencide Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesinde 1 öğrencide Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 3 öğrencide Laçin Anaokulunda 1 öğretmende koronavirüs çıktığı iddia edilirken Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesindeki öğrenciyle temaslı 18 öğrenci ve 1 öğretmenin ve anaokulu öğretmeninin sınıfının karantinada olduğu ileri sürülmüştü.
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gökhan çatal 12 Mart 2021 20:55

Sanırım sağlık sistemi kilitlenmeden herkesin geçirmesi isteniyor. Ölen ölür kalan sağlar bizimle.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi