Eskişehir'de bir koronavirüs şoku daha! O kurum da kapandı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bir koronavirüs şoku daha! O kurum da kapandı...
A
a

Eskişehir Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan iki personelin Covid-19 testinin pozitif çıkması sebebiyle ilçe milli eğitim karantinaya alınıp kapatıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir son dakika haberi

Covid-19 salgını vaka sayıları her geçen gün artıyor. Okullarda da başlayan seminer dönemi birçok öğretmeni tedirgin etmeye başladı. Eğitim sendikaları tarafından öğretmenlere yaygın ve düzenli Covid-19 testi yapılmasına ilişkin açıklamalar yapılırken, bir haber de Sarıcakaya'dan geldi. Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan iki personelin Covid-19 testinin pozitif çıkması sebebiyle ilçe milli eğitim karantinaya alınıp kapatıldı. Ayrıca Sarıcakaya Kaymakamı'nın şoförünün de Covid-19 testinin pozitif çıktığı kaymakamlığın kapatıldığı iddia edildi. 
Kaynak : Meltem Karakaş Kaya
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Murat yildiz 27 Ağustos 2020 22:32

ESKİŞEHİR odunpazarı il müdürlügündede covid teşhisi konulan memur ve çalışanlar var ne diye bu kurumda denetlenip karantinaya alınmıyor.dahada yayılıyor içerde virüs

2 4 Cevap Yaz
Mustafa 27 Ağustos 2020 19:54

Yaptığınız haberi düzgün yapın kurum kapalı değil

3 0 Cevap Yaz
Ahmet

Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tüm personeli ile evden çalışıyor. Milli Eğitim kapalı Kaymakamlık değil. ayrıca vaka sayısı şoförle birlikte şimdilik 4.

1 2
Marmara kazim 27 Ağustos 2020 19:21

İlcelere gidin cogu vatandasta maske yok.Belliki virusten haberleri yok adamlarin

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi