Eskişehir'de bir garip hırsızlık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bir garip hırsızlık!
A
a

Eskişehir Orhangazi Mahallesi’nde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. İddiaya göre bir şahıs öğle saatlerinde 5 ayrı sokakta bulunan tüm apartmanlara girerek vatandaşların kalabak suyu için ayırmış olduğu paraları toplayarak kayıplara karıştı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı gün yapılan hırsızlık, şaşkına çevirdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir’de yaşanan ilginç hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. 26 Mayıs günü yani sokağa çıkma yasağının son gününde... Öğle saatlerinde Orhangazi Mahallesi’nde dolaşan kimliği belirsiz bir şahıs, vatandaşların kalabak suyu için bıraktığı paraları hedef aldı. Mahalledeki, Karaosmanoğlu, Tombul, Tunalılar, Durukanlı ve Özleyiş sokaklarda bulunan apartmanlara giren hırsızlık şüphelisi, damacanaların altına bırakılan paraları topladı. Ancak şüpheli şahsın hırsızlık anları apartmanların güvenlik kameralarına takıldı.

POLİS HER YERDE ARIYOR
Maskeli olan şüpheli mahalledeki 5 ayrı sokakta bulunan apartman dairelerinin su paralarını alarak kayıplara karıştı. Ayrıca şahsın mahalledeki bir müstakil eve de girmeye çalıştığı tespit edildi. Hırsızlık olayını fark eden mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Mahalleli şüphelinin güvenlik kamerası görüntülerini de polise teslim etti. Polis ekipleri yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak şahsın yakalanması için geniş kapsamlı arama çalışması başlattı.


 
Kaynak : Kaan Özcan - Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2 Haziran 2020 23:55

Demekki cok sikismis birakin Yemen parasi olsun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi