Eskişehir’de bin Euro ödüllü yarışma!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de bin Euro ödüllü yarışma!
A
a

Odunpazarı Belediyesi ve Mihalıççık Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ‘Sevgi’ temalı uluslararası fotoğraf yarışması düzenliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
‘Severek Sevilerek 100. Yıl Uluslararası Fotoğraf Yarışması’ için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’un katılımı ile Başkan Kurt’un makamında protokol töreni düzenlendi. ‘Severek Sevilerek 100. Yıl Uluslararası Fotoğraf Yarışması, her iki başkanın protokol metnini imzalaması ile resmi olarak başlatıldı. Osman Yaşar Tanaçan, Doç. Dr. Feyyaz Bodur, Reha Bilir, Alper Meranezlioğlu ve Serdar Akyay’ın jüri üyeliği yapacağı ‘Severek Sevilerek 100. Yıl Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda katılımcılar için fotoğraf teslim adresi www.severeksevilerek100yil.com.tr olacak. Katılımcılar 30 Mart 2023 Perşembe günü saat 23.00’e kadar fotoğraf gönderebilecek. Yarışma sonuçları 20 Nisan 2023 Perşembe günü açıklanacak, ödül töreni ve sergi açılışı ise 30 Nisan Pazar günü yapılacak. Yarışmada birincilik ödülü alan kişiye o günkü kur üzerinden 1000 €, ikincilik ödülü kişiye 500 €, üçüncülük ödülü kişiye 250 €, birinci mansiyon ödülü alan kişiye 150 €, ikinci mansiyon ödülü alan kişiye ise 100 € ödül verilecek. Derece ödülü alanların dışında sergilenmeye değer görülmüş 45 fotoğraf için ise katılımcılara kişi başı 750 TL ödenecek. Odunpazarı Belediyesi ve Mihalıççık Belediyesi, yarışmaya katılan fotoğraflar için ayrıca bedel ödenmeksizin, katılımcının ismi yazılmak şartıyla kitap, dergi broşür, internet, reklam vb. tanıtım amaçlı kullanılabilecek. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve yarışma şartnamesine www.severeksevilerek100yil.com.tr  üzerinden ulaşılabilir.
Eskişehir’de bin Euro ödüllü yarışma! 17.1.2023
TEMA ‘SEVGİ’
Yarışmanın Cumhuriyet, Atatürk, sevgi ve Yunus Emre’yi kapsayacak bir yarışma olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, “Öncelikle Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ve Mihalıççık Belediye Meclisi’ne teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. “Anadolu’yu bize yurt eden, ecdadımızın, tasavvufumuzun ve kültürümüzün temelini oluşturan Yunus Emre’yi, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına girerken yine kurucu değerlerimizin temelini oluşturan felsefeyi ve anlayışı bir arada yansıtabileceğimiz bir proje” diyen Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, bu projede Odunpazarı Belediyesi ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Kurt’a ve Odunpazarı Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür eden Çorum, “Devletler kurduran bu anlayışımız, umarım ikinci yüzyılında temelini oluşturacaktır. İkinci yüzyılın sevgi, hoşgörü ve aşk ile anılacak bir yüzyıl olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. ‘Severek Sevilerek 100. Yıl Uluslararası Fotoğraf Yarışması ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler; Dede Mahallesi Şamlılar Sok. NO: 3 adresinde bulunan Odunpazarı Belediyesi Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Evi’ne giderek, 0531 950 39 73 numaralı telefonu arayarak ya da vicdanerginel@odunpazari.bel.tr adresine mail atarak istedikleri bilgiyi alabilir. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi