Eskişehir'de bilmece gibi manzara: Nasıl yaptınız?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bilmece gibi manzara: Nasıl yaptınız?
A
a

 Eskişehir’in en önemli değerlerinden biri olarak bilinen Porsuk Çayı kenarına sorumsuzca dökülen çöpler, çevre kirliliğine neden olurken, özellikle sandalye gibi büyük eşyaları kimin nasıl getirip attığı merak uyandırdı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
 Eskişehir’in en önemli değerlerinden biri olarak bilinen Porsuk Çayı kenarına sorumsuzca dökülen çöpler, çevre kirliliğine neden oldu.
Eskişehir’in en önemli simgelerinden biri olan Porsuk Çayı, kentin birçok noktasından geçiyor. Şehir merkezini adeta ortadan ikiye bölen Porsuk Çayı, bir anlamda da Eskişehir'in Türkiye'nin Venedik'i olarak tanınmasını sağlıyor. Eskişehir’e gelen turistlerin de ilk durağı olan Porsuk kenarına atılan çöpler, hem çevre kirliliğine hem de çirkin manzaraların oluşmasına neden oluyor. Merkez Yeni Mahalle'de sorumsuz vatandaşlar tarafından su kenarına dökülen çöpler, adeta küçük bir dağ olarak görülüyor. Pet şişe, plastik atık ve poşetlerin yanında sandalyenin de oraya öylece atılması dikkat çekiyor. Çevrede yaşayan vatandaşlar, Porsuk Çayı’nın eşsiz manzarasına gölge düşüren çöp görüntülerine karşı yetkilileri göreve çağırıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aliesk 5 Eylül 2022 07:19

Yanlış haber yapmaya uğraşmayın ben orada oturuyorum o pislikleri belediye sudan toplayıp oraya birakiyor

0 3 Cevap Yaz
Ayca 4 Eylül 2022 19:03

Etrafda kamera yokmu kimler atti o copleri bulunur

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi