Eskişehir'de belediye otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de belediye otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var!
A
a

Eskişehir’de yoğun sis ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında belediyeye ait yolcu otobüsünün sürücüsü ve 1 yolcu yaralandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de yoğun sis ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında belediyeye ait yolcu otobüsünün sürücüsü ve 1 yolcu yaralandı.
Kaza, sabah 07.00 sıralarında Odunpazarı’na bağlı Yukarıçağlan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.K.D.'nin kullandığı 26 TC 034 plakalı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolcu otobüsü, yoğun sis ve sürücüsünün bir anlık dikkatsizlik sonucu yol üzerinde bulunan istinat duvarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otobüsün sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan İ.Ç. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih Tüm 3 Ocak 2022 15:45

Bu araçlar şehrimize hiç yakışmıyor, halen seferde olmaları belediyenin vatandaşa bir ayıbıdır. Ekonomik ömürleri dolan bu araçlar, bakımları eksik yapıldığı için çok kolay kaza yapabilirler. Birde bu 2005 model olan araçları belediye nedense hep köy hatlarına veriyor. Konfor falan sıfır !! Köyde yaşayanlar insan değil mi ? Bu eşitlik ilkesine bile aykırı bir durum. Şehrin merkezinde nasıl ki vatandaşlar son model yeni otobüslerle ulaşım sağlıyorsa, köydeki insanlarında konforlu ulaşım yapmak hakkıdır. Yıl olmuş 2022 derby, permatik fabrikasına hammadde olacak araçlarla insanlara yolculuk yaptirıyorlar. Yazık, rezalettir bu !

1 4 Cevap Yaz
Birkan 3 Ocak 2022 15:30

Bu hurdabüsleri belediye acaba ne zaman piyasadan kaldıracak ? Artık ekonomik ömrü doldu bunların kaza bundandır bence

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi