Eskişehir’de bayram boyunca bu uyarılara dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de bayram boyunca bu uyarılara dikkat!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'nda Eskişehir’i ziyarete gelecekler ve Eskişehir’de yaşayan vatandaşlar için bazı hatırlatmalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı ile ilgili yaptığı duyuruda şu açıklamalara yer verdi:
  • Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzemiz, Eskişehir Kurtuluş Müzemiz, Çağdaş Cam Sanatları Müzemiz, Kent Belleği Müzemiz ve Canlı Tarih Sahnemiz ile Hayvanat Bahçemiz ve Masal Şatomuzun giriş katı arife ve bayramın 1'inci günü ziyarete kapalı olup, 2-3-4'üncü günlerde ziyarete açılacaktır.
  • Porsuk Çayı üzerinde hizmet veren esbotlar ve gondollar da arife ve 1'inci gün hizmet veremeyecek olup, 2-3-4'üncü günlerde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.
  • Kentpark içerisinde bulunan açık havuzumuz bayramın 2-3-4’üncü günlerinde hizmet verecek olup, giriş ücreti 50 TL’dir. (Havuzu kullanacak ailelerimiz düşünülerek yalnız erkek girişine izin verilmemektedir ve 0-6 yaş çocuklarımızdan ücret alınmamaktadır).
  • Cadde otoparklarımız bayram boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.
  • Halk Ekmek Büfelerimiz bayram boyunca kapalı olacaktır.
  • Zabıta ve İtfaiye Teşkilatımız bayram boyunca 7/24 görev başında olacak olup, zabıta ekiplerimize ALO 153 üzerinden, İtfaiye ekiplerimize ise ALO 112 üzerinden ulaşabilirsiniz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi