Eskişehir'de Başkanlar sosyal medya üzerinden atışıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Başkanlar sosyal medya üzerinden atışıyor!
A
a

Eskişehir'de yağan yoğun yağışların ardından TEKSAN Sanayi Sitesi ve çevresinde yolların suyla kapanması CHP VE AK Parti il başkanlarını karşı karşıya getirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de yağan yoğun yağışların ardından TEKSAN Sanayi Sitesi ve çevresinde yolların suyla kapanması CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan'ı karşı karşıya getirdi.
Pazartesi günü yağan sağanak yağış sonrası, TEKSAN Sanayi Sitesi ve çevresinde yolların suyla kaplanması ve iş yerlerini su basması üzerine AK Parti il başkanı Av. Zihni Çalışkan, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
"Teksan Sanayi Sitesi'nden gelen görüntüler alt yapı ile alakalı acı gerçeği bir kez daha gözler önüne sermiştir. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bahane üretmek yerine ivedilikle bu sorunlara çözüm üretmeli. Mağdur olan tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"
CHP İl başkanı Recep Taşel, kısa süre içinde kendi sosyal medya hesabından AK Parti il başkanı Çalışkan’a şu yanıtı verdi:
“Sayın mevkidaşım, Kanlıpınar’da var olan döner kavşak (Yonca) projesini uygulamayıp,  o işe yaramaz üst geçidi yaparken keşke uyarsaydınız partinizin yetkililerini! Plansız, programsız iş yapmayı o günlerden beri yapmaya devam ediyorsunuz.  ‘Ben yaptım oldu’ Olmuyor işte!”
Çalışkan, dün ise sosyal medya hesabından eleştirilerine devam etti. Çalışkan “ ESKİ’nin geçen yıl 40 milyon TL bütçe fazlası vermesine rağmen şehrin her daim su basan bölgelerine, yağmur suyu alt yapısını uygun hale getirmemesi bugünde sorun! Uyarıyoruz, gelecekte de sorun olacak!
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kdr 17 Haziran 2020 21:46

Opera tranvay hattı neredeyse bir yıldır kapalı.. Bir an önce açılmalı artık.

0 0 Cevap Yaz
Bu ne yav ? 16 Haziran 2020 19:18

Hizmetin seni beni mi var ? Belediye elbette hizmetini aksatmamalı, fakat destek yerine köstek olanlara ne diyecez ? Adamlar chpli belediye iş yapmasın diye aşevini bile kapattı. Sonrada twitterde etkileşim ve ego kasmaya çalışıyor. Akpli orhan durmuş, her belediye meclis toplantısında herşeye itiraz etmeyi biliyor ama. Sanki Çevreyolundaki batçıklar hiç su almıyor mu ? Oralardada milletin arabasını sel götürüyor. Niye bunlara tepkileri yok ? Çünkü çevreyolu kygm ve ulaştırma bakanlığı sorumluluğunda. Kabahatli kendinlerinden olunca çıt yok, muhalefet belediyesinde olunca vay Eskişehiri sel bastı, vay efendim bütçe fazlanız vardı, vay belediye çalışmıyor diye veryansın ediyorlar. Belediyede zaten sürekli bir mazeret, hep bir mazeret. Sürekli şikayet etmeyi bıraksınlar artık. Bırakın bu milleti çok düşünüyoruz ayaklarını hepiniz riyakarsınız riyakar

1 3 Cevap Yaz
sefa 16 Haziran 2020 17:55

Şehri Yönetenler bu işi bir an önce çözmeli. Nasılsa ülke yönetenleri yaptıkları hatalardan ötürü eleştirebiliyorsak, Şehri yönetenleri de daha sağlıklı hizmet alabilmek adına tarafsızca eleştirebilmeliyiz.

0 2 Cevap Yaz
Çok doğru

Yeter artık bu sen ben kavgasına bir son versinler. Belediye hep mazeret sunar, olmuyor diye söylenir durur. Öte yandan akpli meclis üyeleride herşeye muhalefet eder, önce itiraz eder o yetmeyince engeller durur. Birilerinin siyasi ego tatmini yarışının bedelini vatandaşlar yani bizler ödüyoruz. Ne belediye mazeret sunsun, nede belediye muhalefeti projeleri ve hizmetleri engellesin.. Yoksa filler tepişir, çimenler daha çooooooook ezilir.

1 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi