Eskişehir'de basın mensuplarına çirkin hareket

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de basın mensuplarına çirkin hareket
A
a

Eskişehir'de bir oto hırsızı babası ile adliyeye sevk edilirken, basın mensuplarına el hareketi yaptı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de polis ekipleri son bir hafta içerisinde meydana gelen oto hırsızlığı olayları ile ilgili araştırma başlattı. Son olarak A.D. isimli vatandaş Emek Mahallesi Koyuncu Sokak üzerinde trafikten çekme belgeli 1988 model otomobilin çalındığını beyan ederek şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis ekipleri çalışmaları derinleştirirken, güvenlik kamerası incelemelerinde aracın oto kurtarıcı ile götürüldüğü tespit edildi. 

2 kişi yakalandı, 1 kişi aranıyor 
Kurtarıcı ile götürülen aracın Gündoğdu Mahallesi Sanayi Çarşısı içerisinde hurda işletmesinde olduğu ortaya çıktı. B.A. ile oğlu U.A. isimli şahıslara ait iş yerinde başka bir araca ait motor bloku ile şanzıman olduğu görüldü. Yapılan araştırmada parçaların 5 gün önce Gündoğdu Mahallesi Alpu yolu hobi bahçeleri yanından çalınan 1975 model otomobil cinsi araca ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili hurdacılar B.A. ve oğlu U.A. yakalanarak gözaltına alındı. Olayın diğer faili olduğu tespit edilen O.B. isimli şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Trafikten çekme belgeli araç ve parçalanan aracın motor bloku ile şanzımanı ise sahiplerine teslim edildi. 

Basın mensuplarına çirkin hareket 
Öte yandan olayın şüphelileri baba ve oğlu bugün adliyeye sevk edildi. Bu sırada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına dönen şüphelilerden U.A., küfürler savurarak el hareketi yaptı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi