Eskişehir'de Baro Başkanı Elagöz oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Baro Başkanı Elagöz oldu
A
a

Eskişehir Barosu yeni başkanını belirledi. Üç adayın büyük yarışında Mustafa Elagöz rakiplerine fark atarak baronun yeni başkanı olarak seçildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Barosu Olağan Genel Kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Baro Başkan adayların Mustafa Elagöz turuncu listeyle, Pınar Turhanoğlu Gücüyener mavi listeyle, Özgür Evren Kırdemir ise kırmızı listeyle yarıştı.  Sabah 09:00- 17:00 arasında kullanılan oylar neticesinde sandıklardan çıkan sonuçlara göre: Mustafa Elagöz 428, Özgür Evren Kırdemir 209, Pınar Turhanoğlu Gücüyener ise 144 oy aldı. Sandıklardan 12 oy boş çıkarken, 3 oy da geçersiz sayıldı. Mustafa Elagöz, rakiplerine fark atarak Eskişehir Barosu’nun yeni başkanı seçildi.

HUKUK ADINA ÇALIŞACAĞIZ
Seçim ardından yeni başkan Elagöz açıklamalarda bulundu. Emeklerinin karşılığını aldıklarını ve çok mutlu olduğunu söyleyen Elagöz, “Baromuz için, meslektaşlarımız için çalışacağız. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Eskişehir Barosu zaten güçlüydü. Artık daha da güçlü hale gelecek. Ekip arkadaşlarımla, Eskişehir adına, hukuk adına çalışacağız. Eskişehir Barosuna faydalı olmak için mücadele vereceğiz. Seçimler demokratik bir ortamda gerçekleşti. Eskişehir Barosu kazandı. Ben tüm meslektaşlarıma ve diğer başkan adayı arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.   
Yönetim Kurulu
  1. İbrahim Malkoç
  2. İzzet Aslan
  3. Emine Emine Cevahir Çalıkuşu Yazıcı
  4. Çağrı Yücel
  5. İrem Çeviker Maraşlı
  6. Burcu Öztürk
  7. Betül Duman
  8. Ümit Örneksoy
  9. Sener Çelen
  10. Yusuf Özcan
 
Disiplin Kurulu üyeleri
  1. İmdat Göç
  2. Faruk Günhan
  3. İnci Yıldırım Balcı
  4. Alev Akkaya Karabacakoğlu
  5. Koray Candan
 
Barolar Birliği Delegeleri
  1. Ülkü Çatal Yürekli
  2. Şenol Gündoğdu
  3. Rıza Öztekin
  4. Duygu Akçardak
  5. Ufuk Uysal
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi