Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir’de Bakan’dan baraj açıklaması: O bölgede suyun ulaşmadığı…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de Bakan’dan baraj açıklaması: O bölgede suyun ulaşmadığı…
A
a

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, bir dizi programa katılmak üzere Eskişehir’e geldi. Gündüzler Barajıyla ilgili açıklama yapan Kirişçi, “İnşallah o bölgemizde suyun ulaşmadığı herhangi bir yerimiz kalmayacak” dedi.

Sütiş Eskişehir
Bir takım temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, ilk olarak Eskişehir Valiliği’ne ziyarette bulundu. Kirişçi’yi Valilik’te Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, Anadolu Üniversitesi Rektörü Fuat Erdal, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve AK Parti teşkilatı karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Kirişçi’nin buradaki programı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.

GÖRMEK BAŞKA BİR ŞEY
Programı dahilinde AK Parti İl Binası’nı da ziyaret eden Bakan Kirişçi, burada açıklamalarda bulundu. Öncelikle AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan “Hayvancılık ve DSİ için yaptığınız yatırımlar için minnettarız. Ben tekrar il yönetimi ve belediye başkanlarımız adına size şehrimize hoş geldiniz diyorum” diyerek sözü Kirişçi’ye bıraktı. Eskişehir’de olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu Kaydeden Bakan Kirişçi, “Mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Geldiğimiz andan itibaren hakikaten çok güzel birliktelik, çok güzel bilgilendirmeler Eskişehir’imize dair biz de bunların üzerinden Eskişehir’e sağlayabileceğimiz Tarım ve Orman Bakanlığı olarak ortaya koyabileceğimiz katkılar konusunda zihnimiz daha da netleşiyor. Yabancıların bir sözü var ‘Görmek inanmaktır’ derler. Görmek başka bir şey. İnsan görünce bazı yaşanılanlara şahit olunca çok daha farklı oluyor” dedi.

 SÜREKLİ İCRAAT YAPIYORUZ
Genel Merkez tarafından programın farklı yapıldığını ancak DSİ Genel Müdürlüğü’nün Gündüzlerdeki Su Tutma ile ilgili programının gündeme gelmesi sonrası değiştiğini belirten Kirişçi, “Eskişehir bizim için bonus oldu. Bu su tutma törenine birlikte olalım, şu işi güzel bir etkinlikle netleştirelim gibi... Ne yapalım işte AK Parti olarak böyle bir şeyimiz var. Sürekli icraat yapıyoruz değil mi? Özür diliyoruz. Adı hizmetle ve hizmette de sınır tanımamakla anılacak bir hükümet. Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde bu zamana kadar her şehrimize olduğu gibi Eskişehir’imize de önemli katkılar sağladı. Gündüzler Barajımızın Su Tutma Töreni’nde de hakikaten bulunmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Çünkü su medeniyet, su vatan, su bereket, su ülke için refah. Biz bunların bilincinde olan insanlarız. İnşallah o bölgemizde suyun ulaşmadığı her hangi bir yerimiz kalmayacak ve kendi topraklarımız üreticilerimizin alın teriyle berekete dönüşecek, üretime dönüşecek, istihdama dönüşecek inşallah” ifadelerini kullandı.

KENDİ KENDİMİ DAVET ETTİRDİM
Bakan Kirişçi’nin konuşmasının devamında “Normalde bu akşam için sektör paydaşlarıyla iftar yemeği programı koymuşlardı. Ben dedim ki hayır ben kendi tercihim teşkilatımdır. Teşkilatın iftarına kendi kendimi davet ettirdim ne yapacağız?” demesi üzerine Çalışkan, “Sayın Bakanım ben özel kalemle görüştük. Biz sizi davet ettik. İki ayrı organizasyonda inşallah iftarın başlangıcında Tepebaşı teşkilarımızın iftarına geçeceğiz inşallah. Ben bu vesileyle tekrar davet etmiş olayım. Akşam iftarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

TEŞKİLATIMIZIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRMAK SORUMLULUĞUMUZDUR
Teşkilatın çok önemli olduğunu vurgulayan Kirişçi, “Sahada bir fiil bu işlere ön ayak olanlar teşkilatlarımızdır. Bizler yürütmede olan insanlar olarak teşkilatlarımızın işini kolaylaştırmak gibi bir mecburiyetimiz, bir sorumluluğumuz, bir mesuliyetimiz var. İnşallah bu konuda da layıkıyla hizmet edersek bundan biz mutlu oluruz, Eskişehirli vatandaşlarımız mutlu olur, üreticimiz mutlu olur, ülkemiz mutlu olur. Ev sahipliğiniz için çok teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Kaynak : Hilal Köver
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Okur 23 Nisan 2022 12:59

Devletimiz den Allah razı olsun. Şehrimize yapılmayan hizmetleri getiriyorlar. Teşekkürler sayın cumhurbaşkanımız.

3 4 Cevap Yaz
Eses

Bide aktarmac ciftligine yapilan braja onay vereydiniz 4 sene olacak bi tik ilerisi yok

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi