Eskişehir'de ayaküstü dolandırıcılık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ayaküstü dolandırıcılık!
A
a

Eskişehir'de sokak aralarından sonra ana caddelerde fal bakma bahanesiyle dolandırıcılık olayını gerçekleştiren kadınların adeta mekanı haline geldi.

Sütiş Eskişehir
Polis ve zabıta ekipleri tarafından yakalanan ve daha sonra salıverilen falcı kadınlar usanmak bilmiyor. Tezgâhlarına düşürdükleri özellikle yaşlı şahısların canını yakan falcı kadınlar dün de iş başındaydı. Yakalanma korkusu olmayan falcılar, gözüne kestirdikleri şahısların peşini bırakmayarak paralarını çarpmaya devam ediyor.

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, yaya trafiğinin yoğun olduğu 2 Eylül Caddesi üzerine tezgah açan ve fal bakma bahanesiyle vatandaşların peşini bırakmayan falcıların sayısı da her geçen gün artıyor. Bir alış veriş merkezinden çıkan şahsı takibe alan falcı kadın, duyarlı bir vatandaşın durumu polise bildirmesi sonucu bölgeden uzaklaştırıldı. Sayıları çoğalan falcı kadınlara yönelik denetimlerin sıklaştırılmasını isteyen vatandaşlar, emniyet müdürlüğü yetkililerine de çağrıda bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş Nurettin 15 Şubat 2020 01:19

Emniyet resmen uyuyor. Bana dokunmasın da diyor.

0 0 Cevap Yaz
N.m.ç 10 Şubat 2020 18:53

Yanındaki ihtiyarla genelde 2 eylülde dolanıyorlar. Bir değil 100 kere gördüm. Görünce ftosunu bile çekerim 😁 Bn 2 eylülde çalışıyorum hepte grüyorum

0 2 Cevap Yaz
Esnaf 6 Şubat 2020 13:45

Sanayi Çarşısında işler tamamen bitmiş olsa gerek, Çarşıya kadar geldiler ise durum gerçekten vahim

1 4 Cevap Yaz
Ozzzyy 5 Şubat 2020 13:24

Ayrıca zorla gül satan korkunç görüntülü erkekler dadandı adalara ..

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi