Eskişehir'de Atatürk ile bir gün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Atatürk ile bir gün
A
a

Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan ve müze niteliği taşıyan mekan Zeytindalı Çocuk Merkezi'nin öğrencileri tarafından gezildi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt önderliğinde, tarihi bölgede bulunan Yeşil Efendi Konağı “Atatürk ile Bir Gün” temasının işlendiği ve müze niteliği taşıyan bir eser haline getirildi. Türkiye’de bu kapsamda ilk kez kullanılan bir teknoloji ile ziyaretçilerine inanılmaz bir deneyim yaşatan bu eser, büyük ilgi görüyor. 

Açıldığı günden beri yoğun ilgi gösteren "Atatürk ile Bir Gün Galerisi", ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Atatürk ile Bir Gün Galerisi’nin son ziyaretçileri Zeytindalı Çocuk Merkezi öğrenci ve velileri oldu. Atatürk ile Bir Gün Galerisi’ni gezen minikler ve öğrenciler, Kurtuluş Savaşı döneminde tanıklık etmiş askeri objeleri merakla inceledi. Cumhuriyete adım adım ilerlerken tarihe tanıklık eden bu objelerin aynı zamanda hikâyelerini de öğrenen minikler ve velileri, galeride yer alan tarihi objeler arasında adeta zaman yolculuğuna çıktı. Atatürk ile Bir Gün Galerisi’nden çok etkilenen minikler ve aileleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 8 Eylül 2018 18:51

🇹🇷 ATATÜRK İLE BİR GÜN 🇹🇷 Teması için Sayın Başkana çok çok teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerin devamını dileriz. . .

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi