Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'e çifte uyarı: Kuvvetli fırtına ve yağış geliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e çifte uyarı: Kuvvetli fırtına ve yağış geliyor
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge için kuvvetli tam fırtına ve yağış uyarısı yaptı

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge için kuvvetli tam fırtına ve yağış uyarısı yaptı
Edinilen bilgiye göre, Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik’in bulunduğu bölge genelinin çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgârın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli şekilde eseceği ve hızı saatte 80 kilometreyi bulabilen kuvvetli fırtına beklendiği belirtilirken, zaman zaman hızı saatte 100 kilometreyi bulabilen tam fırtınanın görüleceği tahmin ediliyor.
Yapılan açıklamada, bölge genelinde yaşanması beklenen kuvvetli yağış ve tam fırtına sonucunda oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Allah kimseyi düşürmesin... 8 Eylül 2021 16:42

Malesef bende bu ablamız gibi önce aşı olmayan sonrada şak diye hastalığa yakalanıp 13 gündür hayatı altüst olan birisiyim. Lütfen herkes aşısını olsun , bana bişey olmaz diye bişey yok. Adres sormayan kurşun gibi bu hastalık. Aniden vuruluyorsunuz bir tabirle. Şükür şimdi iyiyim ama aşı hakkım açılır açılmaz gidip aşı olacam. İNSAN BİLMEDİĞİNİN DÜŞMANIDIR. Boş vesveseye gerek yok herkes aşısını olsun, yoksa önce tat ve koku alamazsınız, sonra iştahınız kapanır, sonra elden ayaktan düşersiniz ve en sonunda ciğerleriniz yerinden çıkacak gibi gelen öksürük krizleri ve yorgun bir kalp ile uğraşır durursunuz. Nefes alamamakta cabası

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi