Eskişehir'de Anneler Günü yaklaştı, onlara akın başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Anneler Günü yaklaştı, onlara akın başladı!
A
a

Eskişehir'de Anneler Günü için hediye almak isteyen birçok kişi, saatçilerin yolunu tuttu. Özel günlerin değişilmez hediyelerinden birisi olan saatlerin satışı arttı, esnafın yüzü güldü

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Özel günlerde vatandaşların aklına ilk gelen hediye genel olarak saatler oluyor. Eskişehir'de Anneler Günü’nün gelmesiyle de saatçilerde özel gün yoğunluğu oluştu. Ramazan Bayramı ile Anneler Günü arasında kısa zaman olmasından dolayı saatçilere bir anda talep başladı. Bayramın hemen ardından özel gün mesaisine başlayan saatçi esnafında ise yüzler güldü.

“Anneler Günü’yle birlikte işlerimizde yoğunluk başladı”
Eskişehir’de saatçilik yapan Necdet Acarkan, Anneler Günü’nden dolayı yoğunluk olduğunu söyledi. Annelere alınan saatlerde genelde taşlı ve gösterişli modellerin tercih edildiğini belirten Acarkan, şu ifadeleri kullandı:
“Özel günlerde saatler ilk tercih oluyor. İnsanların 1 tane saati olmuyor. Genel olarak birden çok saate sahip olup kıyafete göre seçim yapıyorlar. Bu durum kadınlarda daha fazla oluyor. Anneler Günü’nün gelmesiyle de işlerimizde yoğunluk başladı. Elbette ki eskisi gibi değil fakat son zamanlardaki iş hacmine göre şu an bir yoğunluk mevcut. Hediye alınacak kişiler anneler olunca taşlı saat modelleri daha çok tercih ediliyor. Biraz daha gösterişli olan saat modellerine talep var. Klasik saatlere de talep var fakat şu zamanların modası taşlı saatler olduğu için talep daha yüksek. Bütçe olarak insanlar uygun ve orta fiyatlı ürünleri tercih ediyor. Ortalama 500 liraya kadar olan modelleri almak istiyorlar. Bin lira ve üzerindeki saat modelleri çok fazla tercih edilmiyor.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi