Eskişehir’de akıllara ziyan kavga!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de akıllara ziyan kavga!
A
a

Eskişehir Yunusemre tramvay durağında bilet basmadan turnikeden geçen kadın güvenlik görevlisine terlikle saldırdı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Yunusemre tramvay durağından çarşı yönüne gitmek isteyen kadın bilet basmadan durağa girdi. Durakta bulunan güvenlik görevlisinin kendisi uyarması üzerine küfürler sarf etti.
Eskisehir-Yunus-Emre-tramvay-duraginda-kavga.jpg
Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine kadın, ayağındaki terliği çıkartarak görevlinin üzerine yürüdü. Kadının görevliye yürümesi üzerine yanında bulunan 10 yaşlarındaki çocuğu da görevliye küfür yağdırdı. Durakta bulunan vatandaşlar ise tartışmayı yatıştırmaya çalıştı. Kadının görevliye ‘Sen kimsin de bana bilet soruyorsun’ dediği duyuldu.
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hem suçlu hem güçlü 18 Haziran 2020 20:26

Ben alanönü semtinde oturuyorum, inanın alanönü tramvay durağından o kadar çok biletsiz turnikeden atlayan kişi var ki şaşırırsınız. Kabahat birazda belediyede, denetimleri arttırmalı ve böylelerinin gözünün yaşına bakmadan para cezasinı yapıştırmalı. 2 durağa 1 güvenlik koymak caydırıcı değildir. Tramvaylarda sık sık bilet kontrolleri yapılmalı, güvenlik arttırılmalı. Bi kurnaz kendileri ya, fırsatını bulan haybecilik yapmaya çalışıyor. Böyle haybecilere acımasınlar bin bilet iki bin bilet ceza neyse verilmeli

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi