Eskişehir'de akıl almaz skandal: Kız yurduna girip...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de akıl almaz skandal: Kız yurduna girip...
A
a

Eskişehir’de kız öğrenci yurduna izinsiz girerek sosyal medyada gündem olan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de kız öğrenci yurduna izinsiz girerek sosyal medyada gündem olan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Abdülmecit B. (42) isimli şüpheli, Yunusemre Yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait Yunus Emre Kız Yurduna izinsiz olarak girerek, kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaya yönelik hareketlerde bulundu. Bunun neticesinde sosyal medya üzerinden infiale yol açtığı görülen şüphelinin yakalanmasına yönelik Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde olaya konu şüpheli, 20 Nisan’da saat 00.45'de yakalanarak, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gerekli işlemler için gözaltına alındı.
Şüpheli Abdülmecit B.'nin işlemleri akabinde Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği bildirildi.

Yemekhanede protesto!
Anadolu Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan KYK kız yurduna gece saatlerinde bir erkeğin girmesi, üniversitenin yemekhanesinde protesto edildi. 

Anadolu Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Yunus Emre Kredi Yurtlar Kurumu Kız Yurdu’na pazartesi gece 00:00 sıralarında bir erkek girdi. Kapıdaki güvenlik görevlilerine yakalanmadan yurda giren erkeğin, öğrencilerin bulunduğu katlara kadar çıktığı ve kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edildi. Sosyal medyada yaşanan olaya tepki gösteren binlerce üniversite öğrencisi, parmak basılarak girilen ve güvenlik görevlilerinin olduğu yurda bir erkeğin nasıl girdiğini sordu.

ALKIŞLARLA TEPKİ GÖSTERDİLER 
Salı akşamı öğrenciler, Anadolu Üniversitesi içerisinde bulunan yemekhanede yaşanan olayı protesto etti. Güvenlik zafiyetinin olduğunu ifade eden öğrenciler, masalara vurarak ve alkışlarla yurt yönetimini protesto etti. Meltem Karakaş
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dingo'nun Ahırı 21 Nisan 2022 09:20

Yetkim olsa otuz saniye bile düşünmeden o yurdun müdürünü, müdür yardımcısını, ilgili sekreter veya memurları, BÜTÜN GÜVENLİKÇİLERİ tazminatsız işten atarım. Orası Dingo’nun ahırı mı? Çocuğumuzu, kız çocuğumuzu güvenle bir yurda gönderemeyecek miyiz? En korunması gereken yeri koruyamamışlar. Yazıklar olsun.

0 1 Cevap Yaz
Sertan 20 Nisan 2022 11:55

Ne yani ? Koskoca binayı sadece 1 tane güvenlik koruyor demeyeceksiniz değil mi ? Ne demek güvenliği atlatmış ? Hiç yoksa o binada görevli 5 tane güvenlik vardır. Nasıl görmemişler hayret...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi