Eskişehir'de akıl almaz olay! Karantinadaki vatandaş...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de akıl almaz olay! Karantinadaki vatandaş...
A
a

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde karantina altında olmasına rağmen canı sıkılıp farklı mahalledeki bir kıraathaneye giden şahıs, gözaltına alındı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde karantina altında olmasına rağmen canı sıkılıp farklı mahalledeki bir kıraathaneye giden şahıs, gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde bulunan köy kıraathanesinde yaşandı. M.G. (47) isimli şahıs, kızının Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantina altına alınmıştı. Kavacık Mahallesi'ndeki evinde karantina altındayken canı sıkılan M.G., otomobili ile yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Ayvalı Mahallesi'nde bulunan köy kıraathanesine gitti. Kıraathanede şahsın karantinada olduğunu bilen vatandaşlar durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, sorumsuz davranışından dolayı şahsı gözaltına alırken, 3 bin lira da idari para cezası kesti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sabri demir 23 Ağustos 2020 15:17

Eğer hastalık teşhisi veya şüphesi varsa kişiyi hastanede alikoyarsin eve yollamazsin. Bu normal bir hastalık değil, bulaşıcı ve etkili ölümü olan bir hastalık. Bulaşan tehlikeli hastalıklarda evde izalosyon olmaz. Kişiyi hastanede tutmanın 2 avantajı vardır. Öncelikle toplum içinde hastalığı daha kolay kontrol altına alırsın. Diğeri ise sürekli kontrol altında olduğundan başlangıç aşamasında olan hastalık daha kolay tedavi olur vede ölen sayısı azalır. Ve hastayı takip ederek hastalığın izlediği yolu bulur buna göre önlem alırsın. Adamı şüphe üzerine hastaneye gonderiyo işyeri minubuste, hastane gerekli şeyleri yapiyo geri işyerine git diyo minubuste, tekrar cagiriyo hastasın demek için minubuste, diyo ilaç veriyo evine yolluyo minubuste, 3 gün sonra kontrole gel diyo minubuste, kontrole geliyo minubuste, 14 gün canı cikiyo telefonla nasılsın diyolar. Saçma çok saçma, sonra hastalık yayiliyo diyolar. Allah'tan telefondan bulaşan bişi değil gerçi 5g onuda yapiyo dediler ama. 😁

0 0 Cevap Yaz
Bilinçüstü 22 Ağustos 2020 22:05

Bunları yakınlarını virüsten kaybetmiş olanların eline vereceksin. O zaman adalet yerini bulur.

0 2 Cevap Yaz
Nokta 22 Ağustos 2020 05:55

Hele bir sakin olun neden böyle bir şey yaptı bir sorun

3 0 Cevap Yaz
Ramazan

İnsan hastayken kiraathaneye niye giderki bakkala vitese eyvallah adam keyif yapmaya gidiyor

0 2
Faik

Ben covid hastasıyım, 21 gündür karantinadayım. Aslında iyilestim ama karantina devam ettiği icin yine de evden çıkmıyorum. Belki hala geçmemistir diye. Bu adamın yaptığı sorumsuzluk ve büyük bir cehalet örneği. Kendisi de hasta olabilir ve başkasına bulaştirip ölümüne sebep olabilir. Ama bunu düsünebilecek beyin olsaydı zaten dısarı cıkmazdı.

0 13
Kemençe ilentulum 22 Ağustos 2020 00:59

Maddi manevi caydırıcı ceza gerek

1 7 Cevap Yaz
Eskişehirde hamamlar açık mi

Oyrenmek istiyorum hamalar açık mi eskişehirde

0 0
Birisi 21 Ağustos 2020 22:12

Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için.

1 2 Cevap Yaz
. 21 Ağustos 2020 18:30

devlet cahillik karşısında ne yapsın.........

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi