Eskişehir’de AK Partili isimden vekillik açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de AK Partili isimden vekillik açıklaması
A
a

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz, ES TV’de yayınlanan Açıkça programına konuk oldu. Gazeteciler Ali Baş, Meltem Karakaş ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtlayan Burgaz, şehir ve ülke gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
2023 seçim çalışmalarına dair konuşan Burgaz,  “Şimdi tabii seçim Haziran'da. Normal tarihi bu ama bazı söylentiler böyle söylemler açıklamalar da var. Belki bu seçim 2023 Haziran seçimlerinde belki bu Anayasada referandumunda eklenerek belki üçüncü bir sandık olma ihtimali var. Bundan dolayı da mevsimsel da göz önüne alınarak mayısa çekilebilir mi? Tabii bunlar şu an kulis bilgileri ama biz Eskişehir'de çalışmalar tabii ki başladı. Şu an için il, il gençlik, il kadın kollarımız, özellikle ilçe teşkilatlarımız üye ziyaretlerine başladı.  100 bin üyemiz var. Bizim burada seçime kadar biz bu üyelerimize birebir dokunmak noktasında ziyaret ediyoruz. Bunun yanında tabii esnaf ziyaretleri ve STK ziyaretleri devam ediyor. Bunun yanında tabii üye yapılması da devam ediyor. Her ilçemiz stantları açıyor. Üye olmayan kişiler varsa onlarla istişare noktasında devam edip üye çalışmaları da çok hızlı devam ediyor. Özellikle kadın kollarımız da bu noktada iyi bir ivme yakaladı” dedi.

YOL ÇALIŞMALARI BİTMELİ
Eskişehir’de yapılması gereken çalışmalarla ilgili konuşan Burgaz, “Seyitgazi yolu yapılmalı mı, bitmeli mi? Kesinlikle bitmeli. Alpu yolu bitmeli mi? Bitmeli. Bunu da vekilimiz çok güzel açıkladı. Kendisi de bizzat zaten projenin başında birisi olarak çevre yolu noktasında kısmen bunu uzun uzadıya bir program tartışırız yani siz dersiniz, çevre yolu lazım ben derim Batıkent’ten her gün sanayi sitesine giden birisi olarak hayır arkadaş trafikte yüzde 20 çevre yoluna yani dışarıdan gelen araçların etkisi vardır. Bu noktada da çevre yolunda kilitlenme yerlerine bakarsanız.  Bugün bir termalimiz olmuş olsa bir Afyon gibi güzel olur mu? Tabii ki burası bir kaplıca noktasında çok da güzel bir turizm alanı olur. Çünkü mesela bazı illere gittiğimizde sadece kaplıca noktasında hizmet alırsınız. Ama Eskişehir'in bu noktada turizme katacağı, katabileceği işte Odunpazarı evleri noktasında da insanların rahatlıkla hem gezecek hem buralardan faydalanabileceği birçok etken birçok gezeceği yerler vardı” ifadelerini kullandı.

Eskişehir’de AK Partili isimden vekillik açıklaması 19.12.2022
YAPTIKLARIMIZI ANLATACAĞIZ

Önceliklerinin 2023 seçimleri olduğunu söyleyen Burgaz, “Biz bu noktada yapılan hizmetlerimizi gerek sosyal medya alanlarının çok sık kullanarak gerekse bunu farklı platformlarda organizasyonlarınızda öncesi ve sonrasında yansıtarak gerekse de kapı kapı anlatarak da biz bunları tek tek bütün vatandaşlarımıza bilgilendirilmesi noktasında bir çalışma yapacağız. Memnuniyet noktası bu şehrin en büyük kazanımlarından biri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesidir. Bu şehirde güzel karşılık bulan bir projelerimizden marka projelerimiz Şehir Hastanesini anlatmamıza gerek yok. Bölgedeki tek hastanemiz. Yani bugün Kütahya, Bilecik Afyon bu hudutlarda ki en büyük yatak kapasitesine sahip en güzel hastanelerinden biri. Keza aynı eşdeğerde Yunus Emre Devlet Hastanesi de sağlık noktasında çok güzel projeler ve işler yapıldı. Diş Hastanesi mesela bölgenin tek diş hastanesi yani bu diğer illerde kıyasla. Olursa ben de geçtiğimiz günlerde tekrardan gittiğimde gerçekten çok daha aktif, hızlı çalışılıyor. Yani bunlar bize ilk önce genel seçimde biz yaptıklarımızı tabii ki anlatacağız. Yani Eskişehir'de yapılan yatırımlar 24 Milyarı geçti” şeklinde konuştu.

BİRAZ DAHA PİŞMEM LAZIM
Milletvekilliği ile ilgili bir düşüncesi olup olmadığı sorulan Burgaz, “Estağfurullah biz yerimizi hududumuz biliriz. Vekil olma yada milletvekilliğine çıkma gibi ne bir isteğim var, ne talebim var, daha bizim bu noktada pişmemiz lazım. Biz daha yolun başındayız” dedi. AK Parti İl Başkanlığı görevi için adının geçtiği hatırlatılan Burgaz, “Yani şimdi şuna bir açıklık getirelim; Oldu Zihni Beye Genel Merkezden talimat geldi, evet istifa etti. Evet, edindiğimiz tecrübe Genel Merkezden aldığımız intiba neticesinde zaten bir vekaleten yürütme olacaktır. Yani dışarıdan bir atama olmayacak yeni bir yönetim kurma olmayacak mı? Aynen. Dündar Bey aday vekillik için adaylık için istifa ettiğinde Murat Bey'in geçtiği yöntemle aynı yönetimde bu seçime girecek gözüyle bakıyoruz. Genel Merkez’den edindiğimiz intiba ve geçmişte de olan işte tecrübelerimizden kaynaklı. Bunu bu şekilde açıklayayım. Benim il başkanlığım noktasındaysa evet yazdılar, çizdiler sağ olsunlar Evet hani ama ben biraz önce sar fettiğim sözü gene söylemek istiyorum. Siyaset uzun soluklu yapılır. Evet, ben yaş itibariyle de tecrübe itibariyle de bu noktada biraz daha pişmem gerektiğini düşünerek benim sizin aracınızla söyleyeyim. Böyle bir beklentim ve isteğim yok” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi