Eskişehir'de AK Parti'den bir istifa daha

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de AK Parti'den bir istifa daha
A
a

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, milletvekili adayı olmak için Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, milletvekili adayı olmak için Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

Hakan Çizmelioğlu, 1984 yılında Eskişehir Günyüzü ilçesi Kayakent doğmuştur. Öğrenim hayatı Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda başlayıp, orta ve lise öğrenimimi Eskişehir İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Lisans eğitimini Kamu Yönetimi bölümünde ve sonrasında Yüksek Lisans eğitimini Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında tamamlamıştır.

2001 AK Parti kurucu İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı, İl Sekreterliği, Teşkilat ve Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı, 2009 kurucu Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2010-2015 yılllarında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. Eskişehir kontenjan 1. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Genel merkezimizin talimatlarıyla her ilden Genç Milletvekili adaylığı için 2015 genel seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu.
2018 yılı Eskişehir İl Yönetim Kurulu Üyeliğimin ardından  2019 yılında Tepebaşı İlçe Başkanı olarak atandı.

İş insanı olan Hakan Çizmelioğlu evli ve 3 kız çocuğu babasıdır.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi