Eskişehir'de AK Parti'den anket tepkisi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de AK Parti'den anket tepkisi!
A
a

Eskişehir AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Tepebaşı Belediyesi personelinin ev ev gezerek anket yaptığı ve vatandaşlara hangi partiye oy verdiğini sorduğunu iddia ederek tepki gösterdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de geçtiğimiz hafta vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine açıklama yapan ilçe başkanı Çizmelioğlu, CHP'nin vatandaşları fişlendiğini öne sürerek, çalışan belediye personelinin CHP'ye üye olmaları konusunda da baskı uyguladıklarını ve üye olmayanlara mobbing uyguladıklarını iddia etmişti.
Çizmelioğlu yazılı açıklamasında, “CHP belediyelerinin sadece kendi seçmenine hizmet ettiği gerçeği zaten biliniyordu. Şimdi de sokak sokak, ev ev gezerek 'anket' adı altında vatandaşın hangi partiye oy verdiğini sordurarak sözüm ona fişleme yapmaya çalışıyor. Bu aciz çırpınışların bir sonu yok. Hangi belediye hizmetini sağlıkla yaptınız ki, Size oy çıkmayan sokaklardaki vatandaşı zor durumda bırakmayı düşünüp oy kazanmaya çalışacaksınız. Tepebaşı Belediyesi bünyesinde çalışanlara CHP'ye üye olmayanlara nasıl mobbing uyguladığınızı ve işten çıkartmak için bin bir bahane ürettiğinizi aldığımız şikayetlerle biliyoruz. Belediye çalışanları dahil hiç bir vatandaş hangi partiye üye olduğunu, hangi partiye oy attığını söylemek zorunda değildir. Vatandaşların yakasından düşün ve siyasi görüşüne göre değil bu şehrin bir vatandaşı olduğunu kabullenip, gerçek belediyecilik vasıflarınızı uygulayın" dedi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 23 Şubat 2021 21:30

Anketler kamuoyu desteğinizin durumunu da öğrenmek için yapılır. Buna örnek Akpartili Belediyeler de var (Karesi Bel). Onlar da mı fişleme yapıyor?

2 16 Cevap Yaz
Vatandaş 23 Şubat 2021 20:06

En azından AKP belediyeler çalışıyor halka hizmet ediyor

24 3 Cevap Yaz
Mobbing mi ? 23 Şubat 2021 12:16

Yahu akplilerin bize üye olmayan iş bulamaz diye bi el ilanı bastırmadıkları kaldı. Bu da çıkmış diyor ki; Chpliler chpli olmayan çalışanlara mobig yapıyolar. Akpli idareci bana aynen şunu demişti, biz sana iş buluruz lakin bize üyelik şarttır. Niye dedim dedi ki; Şimdi sen üye olmadan biz sana iş bulursak, akp ye üyeliği olanlar bize biz boşuna mı üye olduk diye hesap soruyorlar, tepki gösteriyorlar demişti...

5 37 Cevap Yaz
Kemal 23 Şubat 2021 11:50

Akpli belediyelerin akpli olmayan çalışanlara yaptığı zulümleride biliriz. Hepsi aynı

3 28 Cevap Yaz
Xçetin 23 Şubat 2021 11:46

Tüm belediyeler kendi partilisini ve torpillisini kollar, hiçbiri dörtdörtlük çalışmaz. Bu böyle biline...

2 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi