Eskişehir'de acı ölüm: Babasına koşarken canından oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de acı ölüm: Babasına koşarken canından oldu
A
a

Eskişehir’de, 13 yaşındaki bir kız çocuğu, babasının yanına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de, 13 yaşındaki bir kız çocuğu, babasının yanına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgilere göre, kaza öğle saatlerinde çevreyolu Ankara istikameti Eskişehir Emniyet Müdürlüğü karşısında gerçekleşti. Yezda Elif Kaya (13), kendinden 1 yaş büyük ablası ile yolun karşısında kendilerini bekleyen baba Sami Kaya’nın yanına gitmek üzere çevreyolun kenarında durdu. Yezda, ablasının yanından ayrılarak aniden yola fırladı. Kız çocuğu, o sırada yoldan geçen Aytaç U. idaresindeki 26 VE 660 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından yapılan ilk yardım müdahaleleri sonrası olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, ağır yaralanan küçük kızı Şehir Hastanesine götürdü. Küçük Yezda yapılan tüm müdahalelere yanıt vermeyerek hayatını kaybetti. 
Öte yandan olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlatırken, Yezda Elif Kaya’nın Namık Kemal Ortaokulunda 7. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
önlem 1 Mayıs 2019 13:11

Üst geçitte yaptılar oraya.Yol boyuorta refüj a çit yapmak gerekir .gerekirse beton yapacaksın.Bu kadar insan hayatı ucuz olmamalı.Gerekli önlerin bir ana önce alınması gerekir

0 0 Cevap Yaz
Aygün 1 Mayıs 2019 02:40

O nasıl çarpmak kaçla gidiyodun araba ne hale gelmiş ki yaşaması muzice olurdu çocuğun... Ne ablası ne karşı kaldırımda bekleyen babası ne de çarpan adam kendine gelemez yazık.. Anne babaya sabır versin Allah.

0 1 Cevap Yaz
çiçekler solmasın 30 Nisan 2019 21:33

Çok üzücü bir hadise. Çocuklar Çiçektir. Bir çiçek soldu. Kendisine rahmet ailesine sabır diliyorum.

0 3 Cevap Yaz
aaaa 30 Nisan 2019 17:08

ah be çocuk

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi