Eskişehir'de 900 öğrenciye kırtasiye yardımı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 900 öğrenciye kırtasiye yardımı
A
a

TOBB ile Eskişehir Sanayi Odası işbirliğinde 900 öğrenciye kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri dağıtıldı. Paketlerin 340 tanesi ise ESO tarafından pilot bölge olarak belirlenen 75 yıl mahallesinde (Sultandere) bulunan Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulundaki öğrencilere hediye edildi.  

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Meclis Başkanı Süha Özbay, ESO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Ceylan ve Şube Müdürü Ejder Yurttaş’ın katıldığı törende tüm öğrencilere hediye kırtasiye malzemeleri dağıtılırken, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennileri iletildi. 

Eskişehir Sanayi Odası’nın en önemli gündem maddelerinden birinin eğitim olduğunu belirten ESO Başkanı, “Bugün pilot bölge olarak belirlediğimiz ve daha önce etkinlik gerçekleştirdiğimiz okulumuzda öğrencilerimizle birlikteyiz.  Çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz mutluluk aydınlık geleceğe olan inancımızı arttırmıştır.  2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz. Eğitime destek olabileceğimiz her alanda projelerimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ESO yönetimine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ise eğitimle için atılan her adımın ülke yarınlarına atılan adım olduğunu belirtti. Özen, “Bu okulumuzda eğitim öğretimlerini sürdüren tüm öğrencilerimizin anlamlı hediyelerle ödüllendirilmesi bizleri mutlu eden örnek bir davranış olmuştur. Bu anlamlı davranışlarından dolayı Eskişehir Sanayi Odası’na teşekkürü ederiz. Odanın şehrin eğitimine katma değer sağlayacak tüm girişimlerinde hazır olduğumuzu bu vesile ile belirtmek istiyorum” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi